Jatkoselvityksiä

Serveri on vieläkin kadoksissa, sähköpostit hukassa ja olen aivan liian laiska virittääkseni pnuk rok toolia tälle serverille, vielä on jotain säätöjä hukassa ModRewriten osalta jne. Vois tietty aloittaa tyhjältä pöydältä ja nykäistä uus versio kyseisestä työkalusta. Pitääpäs siirtää kotiin koodit.

Pelimaailmassakin näyttäis tapahtuvan. XIII on tulossa ja Star Wars: Jedi Academynkin julkaisupäivä ihan kohta. Eli meinaa taas kovaa valomiekkailua.

Perjantaina tuli pikkusisko kyläilemään ja kävimme katsomassa Karibian piraatit. Kiva pätkä, minä ainakin tykkäsin. Lauantaina pelailtiin sitten Maybin ja Jylkän kanssa Warcraftin Frozen Throne lisäosaa, pikkusen vielä jäljellä kait. Mayb vaan siirtyy hetkeksi toisiin maisemiin, niin ei pääse lopettamaan sitä hetkeen. Kävimme sitten pikkusiskon ja hänen poikaystävänsä kanssa illalla Haukiputaalla laavulla syömässä, oli kivaa ja pimeetä. Sunnuntaina sitten kävimme Formula Centerissä ajelemassa cartinkii ja leikkimässä sotaa Megazonessa. Tällä kertaa olin yllättäen nopein radalla ja ei niin kovin yllättäen huonoimmasta päästä ammuskelussa. Sen jälkeen siirryimme rentoutumaan Edeniin, jossa liukumäki oli ahkerassa käytössä.

Pikkusen tuntuu typerältä käsin sorkkia hotmetallia blogin päivityksessä.