Julkkaripilleet!

Sainpas bodymodifications.netin julkaistua. Ollut jo tunnin livenä. Nyt melkein vois avata ekan bissen. Taas oli typerän koodaajan bugeja julkaisun jälkeen, onneksi ei mitään mitä en osaa korjata. Mutta kuitenkin, vielä vähän vajaa mutta muuten aika jees sivusto siitä mielestäni tuli. Katellaan miten käy kun kävijöitä on enemmän.

Muutenpas tässä ei ihmeempiä. Maybin kanssa ollaan pelailtu WarCraftia verkossa ja illemmalla ajattelin ottaa vähän olutta JJ:n synttäreiden kunniaksi ja sitten nukkumaan.

7 Replies to “Julkkaripilleet!”

 1. Onnittelut BodyModin johdosta! Hienoa työtä jälleen kerran.

 2. mayb himself

  Warcraft on kyllä loistavaa ajanvietettä. Viikonlopun jälkeen onkin sitten varmaan jo pinna täynnä yrityksistä ja voi vaihtaa peliä.

 3. lucid

  Jou. Dumppasin kasan SQL:ää kotihakemistoosi. Se sisältää wanhan kiteen raunioilta pelastettua saittidataa. Postitkin saadaan toimimaan ehkä jo yliyli-huomenna. ;)

 4. war rodent

  Tyhmyyden keskiö.

  Onnistuin hukkaamaan ensimmäisen Kg7er tms. salasanani. Nyt minulla on kuvia bodymodsissa mutten pääse kirjautumaan sisään. Missään ei ole mitään osoitetta tms. niin päätin sitten inistä tänne.

  Olisiko mahdollista saada uutta salasanaa postitse tms.

 5. war rodent

  sähköposti oli siis infernal_orava@captusmente.zzn.com

 6. Haluaisin spämmätä naamallesi.

  Se on kyllä kumma, ettei omia yhteystietoja haluata mainostaa mitenkään. Näiltäkään sivuilta ei taida pnukin mailiosoitetta löytyä?

 7. Pnuk

  No kun perkele, mulla ei ole sähköpostiosoitetta. No can do.

Kommentit on suljettu.