Kevätmasennusta

Aurinko paistaa, pakko pitää verhot kiinni. Kaikkialla keskustelua vain jostain typerästä sodasta. Ystävät katoavat maan alle pakoon aurinkoa. Pitäisi itse tehdä varmaan samoin. Duunissa ollu kiireistä viime aikoina. Omat projektit painaa päälle. Grinister.com pitäis saada copypastetettua paikoilleen, jotta sais kuvaa ihoon ennen kuumaa kesää. Potjackin käyttäjähallinta hajosi, tyyppi rakensi sen sitten jonku ilmaisfoorumin päälle. Pitäis ottaa selville miten se toimii, jotta saisin uutistyökalut ja muutkin hallintovälineet toimimaan käyttäjätietokannan kanssa. BMEzinen Shannon ilmoitti laittavansa IAMin maksulliseksi ja ilmoitti vaihtoehtoiseksi paikaksi bodymodifications.netin. Kävijämäärät tuplaantuivat samalla hetkellä. Onneksi jäsenmäärä ei.

Viikonlopun vietin toimistolla, itsestänihän se vain oli kiinni. Kun ei osaa niin ei osaa. Nyt kuiteskin näyttää jo huomattavasti paremmalta. On jopa mahdollisuus kesälomaan. Heinäkuussa.

Tapoin maybin etusivun. Olen todella pahoillani. Jos herralle pelit passais tänään viiden jälkeen niin olisi kiva jos ilmoittelisit. Kuulostaapas huonolta anteeksipyynnöltä.

2 Replies to “Kevätmasennusta”

  1. mayb himself

    Mitään tappanu hölömö.

    Ehkäpä tuosta lähtee lumipalloefekti jolla saadaan oikeasti kaikkien tekemää mielekästä sisältöä kiteeseen joskus.

    Hyppiihän perhealbumikin Mr.Parran photo-osion ja hanan arkiston päälle omalla tavallaan.

  2. mikkå

    pikkusiskomme pitää sick of it all-esitelmän koulussa! olikoha isoveljellä osuutta asiaan?

Kommentit on suljettu.