Koodailua ja valvomista

Pitkästä aikaa on koodaus maistunu, loma taisi tehdä hyvää. Töissä on kivaa ja omiakin sivustoja päivitellään. Päiväkirjaan tosin ei kovin montaa merkintää ole tullut lisää viime aikoina.

Bodymodifications.netin kehitysversio rupeaa jo näyttämään ihan hyvältä. Joitakin lomakkeita puuttuu, mutta niissä ei pitäisi kauhean kauan kestää. On tullut valvottua myöhään taas pari iltaa sen kanssa, vaikka kovasti väitin itselleni, ettei mitään kiirettä ole. On vain ollut niin kivaa ja Riikkakaan ei ole kotona. Sivustolla on jo yli 500 jäsentä ja 3000 kuvaa, rupeaa nykyinen järjestelmä tuntumaan ahtaalta ja hitaalta. Tein huonosti skaalautuvan systeemin, vähän niinkuin NT-käyttöjärjestelmä.

Mistä päästäänkin tähän maailmaa riivanneeseen matoon, Blasteriin. Itsellä ei ole ongelmia madon kanssa ollut, on se saattanut palomuuria kolkutella. Tuttuja olen kuitenkin joutunut neuvomaan sen poistossa. Kyllä voikin olla idiootteja ihmisiä, jotka muka luulevat parantavansa maailmaa seisauttamalla työkoneita. En sitten tiedä miten vakavissaan tämä henkilö viestillään oli. Edelleenkään minulla ei ole ollut oikeastaan koskaan minkään Windowsin version kanssa ongelmia, paitsi suomenkielisen 98:n kanssa. Se ei vain suostunut toimimaan. Microsoftin ohjelmistoista en tiedä miten hyvin ne toimii, kun en esim Officea käytä kuin äärimmäisessä hätätapauksessa, kun joku *.DOC pitää saada tulostettua. Nykyisessä työpaikassa olen sentään suostunut asentamaan kyseisen ohjelmistopaketin, aikaisemmin lähetin office-tiedostot takaisin lähettäjälle ja pyysin tulostettuna.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa oli illan mittaan sähkökatkoksia ja oli hauska huomata miten nopeasti IRCissä liikkuu tieto, kun kysyin heti Samin pastetettua uutisen kanavalle eräältä ameriikkalaiselta, että mitä on tapahtunut. Kaveri oli ihmeissään ja lähes tunnin päästä ilmoitti, että nyt hän tietää mistä oli kyse. Tästä aiheesta on varmaan aika moni suomalainen blogi jo ennen minuakin informoinut. Ainakin Pinseri.comissa ja uudistuneessa ja komiassa Selfdestruct.netissä aihetta on käsitelty.

Käväsenpäs röökillä ja menen nukkumaan, kun V: Final Battlen eka osakin loppui sopivasti.