Ääretöntä räiskimistä

Päivät ovat kuluneet pelejä pelaten. Jylkän kanssa päätettiin eilen kokeilla jotain peliä jota voi pelata yhteispelillä verkossa. Mieleen tuli ensimmäisenä AVP2, jota voisi kokeilla. Joskus kauan kauan sitten pelasin erään kaverin kanssa pelin ykkösversiota ja jäi mieleen nopeana ja säikäyttävänä pelinä. Odotin samaa kakkoselta. Tästä ei sitten löytynyt co-operative pelimuotoa ollenkaan ja piti kaivella ykkönen esiin. Odotin, että aika olisi vähän syönyt pelitunnelmaa, grafiikat näyttäisivät huonolta ja muuta vastaavaa. Eipäs siinä paljon ehtinyt katsomaan miltä alienit näyttävät kun oli niin kiire.

Riikka tuli kotiin vähän aikaa sitten ja kertoi, että Sakke-heppa on nyt ratsastuskunnossa, mikä on oikein kiva uutinen. Astui joku viikko takaperin naulaan, joka meni tosi syvälle. Jännittävää oli kyllä olla mukana rauhoittelemassa heppaa, kun antibioottia pistettiin kaulalihakseen. Minäkin ehkä taas joku päivä käyn höykkyytettävänä selässä. Jos viitsin.

Suomen musiikkirintamalta kuuluukin sitten ikäviä uutisia, nimittäin Leevi and the Leavingsin johtohahmo, Gösta Sundqvist on menehtynyt viime yönä. Itse en omista bändin yhtään levyä, mutta nuorempana poikana kaveripiirissä jollakulla oli ja biisit tuovat kivoja muistoja mieleen. Eihän se mitään huonoa musiikkia ole. Levätköön Gösta rauhassa.

One Reply to “Ääretöntä räiskimistä”

  1. vaemo

    Pikku-Sakulla aloitellaan pikkuhiljaa ratsastaminen uudestaan. Yli kolme viikkoa on heppa ollut levossa, joten syytä on aloitella varovasti kävelemällä. Intoa kuitenkin riittää ja nyt mennäänkin maastossa korvat tötteröllä ja jokaista asiaa nuuskien.

Kommentit on suljettu.