Leiskaa

Enpäs tiedä onko tämä sen parempi leiska kuin edellinenkään. Mutta kait selkeämpi. Edelleen kirjoitettu XHTML:llä ja tyylit on tyyleillä. Toimii Selaimissa tai sitten ei. Ainakin IE heittelee viivoja miten sattuu, se kuitenkaan ei vaikeuta lukemista. Sitten se löytää pari muutakin bugia itsestään. Nämä värit tulevat Maybin päästä. Kiitos hänen silmillään ajattelulleen.

Mitäs viime aikoina? Pelaillut JJ:n ja Maybin kanssa Ghost Reconia ja WarCraftin Frozen Thronea. Aksukin on välillä osallistunut Ghost Reconiin. Eipä siinä ihmeempiä. Olen potenut nikotiinin puuttesta johtuvia vieroitusoireita. En ole lopettanut, polttelen silloin kun siltä tuntuu, huomattavasti kauemmin vain yritän olla ilman kerrallaan. Ehkä joskus jaksan olla kauemminkin.

Verisignin tunnusten kaappaus on puhuttanut ja nyt on olemassa jo lista johon voi allekirjoittaa vetoomuksen tätä suurta pahuutta vastaan. Minä en sen enempää puutu tähän, paheksun vain itsekseni.

7 Replies to “Leiskaa”

 1. vaemo

  Ollaan sitä niin vaatimattomia, vaikka kolme päivää on jo mennyt hienosti.

 2. en itse tuohon lopettamis taktiikkaan pysty, siitä hatun nostoa paljon. ja maybin värisilmä on rok kanssa, hyvää disainia!

 3. Hiano!

 4. mayb himself

  Kummastakohan on helpompaa vieroittautua, tupakasta vaikko internetistä? Paha silmäni näkee yläpalkissa tyhjää tilaa esim. sivun nimelle. Toimii muuten pingviinien ooppera kuudella, kun on tyylit päällä.
  Sossuhuoralta terveisiä siis Pintistä käsin.

 5. Nätti, nätti. :)

 6. rusakko

  Vihreä on elinvoimainen väri! Mutta kylläpä tätä saittia pitikin etsiä monta päivää, ennenkuin vihdoin pinserilistalta bongasin tän urlin. Ehdin jo huolestua!

 7. Tää on hieno. Tykkään.

Kommentit on suljettu.