Leiskoja

Nyt kun sain vihdoinkin aikaiseksi HTML:t, jotka mahdollistavat pienen säädön ulkoasussa, on tullut tehtyä noita leiskoja. Edelleenkin suurin osa jäi vain kokeiksi ja onnistuneimmat ovat pääseet tyylinvaihtajaan. Ehkäpä joku päivän kyllästyn touhuun ja teen taas ”staattisen” leiskan.

Paskakaupunni.com on edelleen vaiheessa ja julkaisematta, vieraskirja tökkii vieläkin. Kissoille pitäis tehdä oma sivusto, jonne voi sitten laittaa kuvia ja kertomuksia mitä on tapahtunut. Voi olla mukava sitten myöhemmin katsella, miten Mokkakin on kasvanut. Bodymodifications.netistä puuttuu vielä pari juttua, jotka olen päättänyt tehdä. Paljon olisi tekemistä, niin vähän aikaa ja motivaatiota.

Kauppaankin pitäisi lähteä. Sinne siis.

9 Replies to “Leiskoja”

 1. sakari

  Meitsi tykkää tästä harmaasta kyllä aivan kympillä! Tosin ainakaan tulilinnulla tämä palsta ei jatku tuonne Kidx jupisee -palstan alaraunan tasalle asti. Sitten olisi täydellistä ;)

 2. Hienoa on, kateeksi käy. Ei edes haittaa, että tämä hotellin IE5.5 ei keskitä sivua. Ei se keskitä mitään muutakaan. Ääkkösetkin ovat hukassa muualla paitsi varsinaisissa teksteissä. Johtuuko sekin tästä rakkineesta? Kumma juttu.

 3. ”Isompi” on jees. Tätä lisää. =)

 4. Eksynyt

  Tämä mokka-leiska on paras näistä. Tosin tuohon kuvaan mahtuisi vielä Pnuk-logo vaikka vasempaan kulmaan..

 5. Tomi

  Näkyyhän tota logoa pikkusen käsivarressa

 6. Noise oli paras

 7. mayb himself

  Isompi on tosi kiva!

 8. Tööööööööööh. Tozi tylzää…

 9. Just… Mikä paikka tää tällänen on..?

Kommentit on suljettu.