Tiedettä

Kävimmepäs eilen vaemon ja appivanhempien kanssa tutustumassa Tietomaahan. Muut olivat jo aikaisemmin vierailleet paikassa, minulle tämä oli ensimmäinen kerta. Näyttelyn aiheita oli aistit ja urheilu.

Aistitesteissä oli peilikäytävää, värikontrastien erottelua, tuntoaistia jne. Näkökokeessa sain tulokseksi 2.0, ei kait huonoimmasta päästä. Ensimmäisellä yrityksellä, heti elokuvanäytöksen jälkeen, 1.6. Silmät olivat vielä aivan sumeena.

Elokuvana oli Alaska, joka kertoi Alaskan luonnosta ja historiasta. Todella hienoja kuvia ja se valkokangas on oikeasti iso. Sivuston mukaan Suomen suurin tasainen valkokangas.

Urheiluosastolla oli sitten koripallon heittelyä koriin, kaikkia erilaisia kuntotestejä ja sen sellaisia. Hikihän niissä tuli.

Tornissa tuli käytyä, näkyi Oulu aika hyvin. Matkalla alaspäin portaita pitkin oli hologramminäyttely. Osassa oli hauskoja yksityiskohtia. Käykää itse kattomassa.

Kaiken kaikkiaan siellä oli niin paljon kauheesti kaikkea, ettei niitä jaksa muistaa. Pitää käydä uusiksi kun elokuva vaihtuu.

Paskakaupunnia koodailin, pitäisi saada tällä viikolla taas auki. Ei kait muuta. Mokka kasvaa ja leikkii. Rontti ei vielä oikein osaa osallistua leikkeihin.

2 Replies to “Tiedettä”

  1. nandu

    vois joo itekki kävästä tsekauttaan tietomaan ulos, paljo se maksaa nykyään? onko se vieläki niin hintava ku sillon joskus bäk in thö deis.

  2. zeroman

    Mitäs naapuri? Muutetaan siihen teän kulmille ku meillä ois nyt sitte se meän oma siinä joenrannassa. Huh. Massu sekasi. Pää sekasi mutta onnellinen hih. Tää noisetausta on muuten rok!

Kommentit on suljettu.