Lomailua

Viime viikko tulikin sitten vietettyä Nivalassa. Mitään ihmeellistä ei tapahtunut, mitä nyt isän 50-vuotissynttäreitä vietettiin. Kävimme myös vanhan kaverini, Jannen, kihlajaisjuhlissa. Niin se maailma muuttuu ja kaikkea.

Ennen Nivalaan lähtöä kävimme Tuopin ja Riikan kanssa sukeltelemassa, jolloin oikea korva meni lukkoon. Viime torstaina sitten jo päätin käydä lääkärissä näyttämässä tätä, koko ajan vain tuntuu, että ois lukossa. Lääkärin vastaanotolla lääkärisetä sitten kyseli, että olenko puhallellut nenään ja kaikkia muitakin tasauskeinoja ehdotteli. Loppujen lopuksi hän ilmoitti, että minä tiedän asiasta enemmän kuin hän. Olisi pitänyt periä poliklinikkamaksu takaisin häneltä. Noh, korva on nyt pikkuhiljaa palautunut normaaliksi.

Eilen kävimme Erpan, Sannan, Jylkän ja Riikan kanssa taas Haukiputaan montulla uiskentelemassa. Minä kävin kokeilemassa taas rajoja ja pääsin jo 8.8 metriin. Päätin siinä sitten kotimatkalla yrittää seuraavaksi yhdeksän metrin rajaa. Tänään sitten kävin ihan vain lämmittelemässä ”Varokaa! Putoamisvaara” -kyltillä, mikä sijaitsee 7-8 metrin syvyydessä. Pääsin helposti sinne, joten jatkoin vielä syvemmälle. Minulla oli kädessä Riikan sukelluskello, mikä oli laitettu hälyyttämään yhdeksässä metrissä. Sehän rupesi piippaamaan ja minä jatkoin matkaa. Kymmenen metriä meni sillä kerralla rikki. Jatkoin sitten hetken Tuopin ja minun aloittaman kivimuurin kasausta ja kävin vielä pari sukellusta. Maksimisyvyydeksi jäi kellon mukaan 11.7 metriä. Sinänsä ei tunnu pahalta, mutta kun katsoo jotain pari-kolme kerroksista taloa, jonka katon harja on alle 11 metrin korkeudessa, sen syvyyden tajuaa.

Uintireissun jälkeen haimme Riikan kanssa olohuoneeseen sohvapöydän, jonka kasasimme tuossa jokin aika sitten. Myös pari hyllyä mun tietokonerojuille tuli mukaan. Pitäis vain porata seinään kiinni.

Mitäs muuta.. Jylkän kanssa jatkettu Counter-Striken pelaamista ja aloiteltiin myös Vice Cityyn tutustumisen. Vaikuttaa oikein jännältä peliltä. Kauan on kiinnostusta ollut, ei vain oo saanut aikaisemmin aikaiseksi pelattua. Joku päivä taas lisää sitä. Mayb on kuuleman mukaan jossain matkalla, WarCraft III: Frozen Throne on pahasti kesken ja sitä pitäs päästä pelaamaan.

Ja sitten röökille.

3 Replies to “Lomailua”

  1. 11,7 metriä on jo hiton ihailtava syvyys, ite en pääse 4 metriä syvemmälle. pitää treenata lisää.

  2. dr. eki

    No helppoahan se on sukelluskellolla sukeltaa. Jo 1800 luvulla merentutkimusmatkailijat pääsivät vastaavilla peleillä useiden satojen metrien syvyyksiin. (ei vaan ihan totta – hieno suoritus :)

  3. Miika

    Juu hieno suoritus tuo vajaa 12 metriä. On tullut huomattua että merivedessä on huomattavasti vaikeampi sukeltaa syvälle ilman painoja ja laitteita. Merivesi on sen verran tiheämpää ja siten siinä on enemmän nostetta.

Kommentit on suljettu.