Taisteluja

Päivemmällä Jylkkä soitteli ja sovittiin, että hän tulisi käymään kylässä. Hetkeä myöhemmin hän soitti, että meidän kohdalla bussipysäkillä oli tappelu menossa. Minä kiiruhdin katsomaan ja tappelu oli käytännössä ohi. Toinen puliukoista makas pää asfaltilla ja naama veressä. Toinen huuteli jotain tyyliin: ”Pysy siinä”. Tämä seisova oli jo soittanut itse ambulanssin kaverilleen, jonka hän itse pieksi. Minä katselin hetken ja soitin polliisitkin paikalle ja kuulin, että oli jo hälytetty. Vielä pari rumaa taklausta kerkes tapahtua ennen kuin ambulanssi ja maija saapuivat. Tuntui, että siinä kesti ikuisuuden. Siirryimme Jylkän kanssa lähemmäs, jotta voisimme mennä väliin, jos tämä toinen ei tajuais lopettaa. Kuuden minuutin päästä soitosta virkavalta saapuikin paikalle ja ottivat toisen huostaan ja toiselle annettiin ensiapua lanssissa. Kamera oli mukana, mutta ei oikein ollu fiilikset ottaa kuvia tapahtumasta.

Itse olen taistellut viime aikoina intter net pelejä pelaten. Pääasiassa Counter-Strikeä, mutta tänään investoin (lue Riikka osti minulle) Battlefield 1942:n. Toistaiseksi olen vielä aika aloittelijan tasolla, mutta näin nimeni jo top-3:ssakin.

Jospas jatkais pelailua.

One Reply to “Taisteluja”

  1. Anna Pihlajaniemi

    Heip,

    Kiireen keskellä seuraavaa: Olisin yhä tekemässä nettipäiväkirja-haastattelua sinusta, en ole vain ehtinyt ottaa yhteyttä, kun ”ajankohtaisempia” juttuja pukkaa päälle jatkuvasti.

    Palaan asiaan vielä tällä viikolla.

    Anna

Kommentit on suljettu.