Outoa

Istuin juuri äsken pihalla röökillä, kun viereisestä porraskäytävästä tuli ulos nuorimies. Hän käveli ohi ja kääntyi parin metrin päässä ja kehui pnuk-tatointia. Oli kuulemma käynyt joskus tällä sivustolla ja kyseli olenko oikein itse pnuk. Sanoin, että ei pitäis muilla olla tätä samaa tatuointia. Aika outo fiilis tuli. Parta teki kyllä hyvää työtä suunnitellessaan tuon logon.

Eilen kävi Ville ja Piia kylässä. Laitettiin pizzaa, kateltiin formuloiden aika-ajot ja sitten katselimme Villen kanssa, millaisia modeja Battlefieldiin löytyy. Kehityksen alla näytti olevan G.I. Joe, Galactic Conquest ja Desert Combat. Jälkimmäisen imuroinki ja testasin. Pikkusen hienosti tehty, ei ollut ollenkaan sellainen modi-fiilis, enemmänki vaikutti valmiilta peliltä. Galactic Conquest on Star Wars -aiheinen ja G.I. Joe nyt pitäs kaikille tuttu ollakin.

Toissapäivänä Jylkän kanssa viritimme lööppigeneraattorin. Aika väsynyttä oli ja kovasti nauratti, välillä sillä tulee oikean kuulosiakin uutisia.

Jospas säätäis sitä uutta leiskaa vielä, värit ovat nyt paljon paremmat jo ja muutenki tuntuu itsestä kivalta. Paljon on silti vielä tekemättä.

2 Replies to “Outoa”

  1. pnuk

    pakko kokeilla kommentointia

  2. nandu

    niin munki, kun niin kiva uus sivu

Kommentit on suljettu.