Suoraan sisältöön

Siirtelyä

Oon tässä päivän mittaan pikkuhiljaa kopioinut tämän sivuston tietokantaa omalle serverille . Ongelmia tottakai oli, niistä selvittiin lähes puhtaasti. Näyttää siltä, että blogin osoite vaihtuu takaisin pnuk.netiksi. Pari päiväähän siinä muutoksessa menee yleensä. Saapas nähdä. Punk.fin pidän vielä tällä kyseisellä serverillä, sinne on kovasti suunnitelmia. Pitää vain repiä jostain aikaa toteutukseen.

Vanhoista sivustoista on vihdoinkin jotain hyviäkin uutisia. Tässä lähipäivinä vanhan serverin pitäis ilmestyä verkkoon ja sieltä saa sitten imuroida kamat. Eipä tartte koodata bodymodsiakaan kokonaan uusiks, jotain muutoksia silti teen tässä vaiheessa kun jäseniä ei vielä ole, eikä tartte pelätä, että rikkoo jotain. Kiitti kuitenkin Joonalle, joka hoiti hommat kotiin.

Jussi kaipailee faviconeita blogeille. Minulla sellainen on tavallaan ollut käytössä jonkin aikaa jo, ei vain png:t oikein toimineet IE:ssä. Tänään muutin sen oikeaksi ikonitiedostoksi, se on vain vielä siellä kotiserverillä. Toimii luultavasti yleisimmissä selaimissa, Firebird tosin ei vain näytä sitä jostain syystä osoiterivillä. Sepäs ei kait kauhiasti haittaa ketään.

Viimeisin killeriohjelma telkkarista, Idols, saa aikaan keskustelua eri medioissa. Joissakin blogeissa myös. Minulta on jäänyt lähes kokonaan taas ohjelma välistä. Tainnut n. 2 koe-esitystä katsoa, en koe tarpeelliseksi kiusata itseäni kuuntelemalla heitä. Varmasti joukossa on hyviäkin esiintyjiä, mutta mitä helvettiä ne laulutaidottomat siellä tekee? Jos vapaaehtoisesti lähti mukaan, pitää myös kritiikki kestää, tottakai se saattaa sattua. Jätin popstarsit välistä ja jätän tämänkin todennäköisesti.

Jospas kävis juomassa kupposen kahvia ja miettis kotiinlähtöä.

One Reply to “Siirtelyä”

  1. mayb himself

    Vanhoista sivuista on ollut jo monien päivien ajan hyviä uutisia. Huono(t) päiväkirja(t) lopetetaan kokonaan ja leiskapetterit pääsevät piirtämään käytettävyyden korvaavia koukeroita olemattoman sisällön eteen.

    Näin puhuu ”mies jolle ei koskaan tapahdu mitään”, ”mies jonka ympäriltä tuolit viedään” ja tietty ”mies jonka sukunimi mieleen ei jää”.

    Kyseessä on kuitenkin ”etenevän liikkeen laki” joten minkäs teet!

Kommentit on suljettu.