Kuvia

Kuten jo olen aikaisemmin maininnut, olen kuvaillut noilla punk-keikoilla. Kait sitä voisi suurelle yleisölle, teille kaikille kolmelle, paljastaa kuvat. Eivät ne äärettömän hyviä ja tarkkoja ole, minä kuitenkin itse olen tyytyväinen. That’s what matters. Kuiteski kuvia löytyy seuraavista osoitteista. Saattaa latautua suht hitaasti. Ja ekassa on bobub-härveli.

Tarkoitus olisi tehdä joku paikka mistä ne kaikki sitten joskus löytyvät. En vain keksi hyvää osoitetta. Throwbackin kuvia en ole vielä tarkemmin edes katellut, eivät onnistuneet kuitenkaan kovin hääppöisesti verrattuna Tragedyn kuviin.

Seuraava keikka on taas Loopissa, 29. päivä kuluvaa kuuta. Esiintyjinä on Paranoia Keeps Crawling Saksasta ja Yhdyskuntajäte Oulusta. Tämä siis Riikallekin tiedoksi, etten unohda mainita asiaa ennen kyseistä päivää. Lisää tietoa Zerominded.comista.

Eilen aloitin paskakaupunni.comin koodauksen ja täytyy sanoa, että oli ikävä varmuuskopioita. Pääsin kuitenkin vaikeuksien kautta voittoon. Poijjaat voi kysellä osoitetta minne saa laittaa kuvia minulta.

Päivitinpäs Yhdyskuntajätteen osoitteen heidän pyynnöstään