Uutuuksia

A List Apart on sitten versiossa 3.0 Ei nyt äärettömän pahan näköinen, mitä nyt välillä sisällöt menee toisen palstan päälle. Odotin hieman enemmän kyseiseltä sivustolta silti.

Myös Oululainen Visualway Design on uudistanut ilmeensä. Onhan se kiva, kun on Dreamweaver ja oma tuote, eli jokin JavaScript-hässäkkä-plugin rakennettu sen päälle. Nostan hattua kyllä sille pluginille. Siinä on ollut jo tekemistä. Sivustoa en osannut käyttää. HTML:ää, sisältäen jonkin verran JavaScriptiä, sivulla on reilu 40kt ja sitten ulkoisia JavaScript tiedostoja 30kt. Kuvia on yli 550kt. Tämä siis on pelkkä etusivu. Aijoo, eihän siellä muita sivuja olekaan, jos ei tekstiveriota lasketa. Vaatii ison selainikkunan ja nopean intter netin. Todennäköisesti myös suht tehokkaan koneen. Mistään ei selvinnyt, että minulta puuttuu flässiplugin, jota ilman ei sisältöä näe.

En minä oikeasti taida olla oikea mies valittamaan, todennäköisesti kestäisi n^2 hetkeä tollaisen tekemiseen. Enkä kuulu kohderyhmäänkään. Tämä on sitten todellakin vain minun oma mielipide.

Ja sitäpaitsi kuulemma bodymodifications.nettiä on myös vaikea käyttää, eli en mikään käytettävyysasiantuntija ole. Ja tämä oma sivu. Noh, tarkoituksella tein vähän vaikeamman. Seuraava leiska on helpompi.