Ensilumi

Olipas kiva herätä ja katsoa ikkunasta miten maa on valkoinen. Sinänsä se ei vaikuta minun elämääni kauheasti. Pyöräilijänä pitää vain katsoa risteyksissä tarkemmin, ettei jää auton alle. Oulussa nyt pitää muutenkin katsella, näitä ”ne oli keltaiset vielä 50 metriä ennen risteystä ja kerkiän varmasti”-autoilijoita riittää.

Lauantaiksikin luvattiin lumisadetta, silloin pitää lähteä autolla ajamaan pitemmälle matkalle. Haetaan uusin perheenlisäys Nokialta. Pikkusen jännittää jo, että miten Rontti suhtautuu uuteen kaveriin. Kyllähän he toisiinsa tottuvat, Rontti vain on ollut 4 vuotta jo ainoa kissa taloudessa. Kauhean kiltti yleensä, mutta välillä näyttää, että ei sulata aivan mitä tahansa. Jospas ois vain tyytyväinen, kun saa kaverin jonka kanssa leikkiä. Kaveristahan kasvaa kait hieman isompi kissa.

En oo pahemmin ehtinyt blogeja viime päivinä seurailla, on hommia ollut sen verran ja aamusella kattelin, että Myrsky on ensimmäisenä referers-listalla. Toissapäivänä pistin vasta logit kuntoon serveriltä, eli eilisestä lähtien olen voinut seurailla kävijämääriä. Oletin täysin, että Pinserin blogilista olisi ensimmäisenä. Janne oli kehunut sivujen tyylikyyttä. Kiitti siitä. Joku aina muistaa välillä mainita minun leiskojen pysyvyydestä. Tiedän, että nämä vaihtuu aina välillä. Silloin on lähinnä tylsää tai muuten vain kyllästynyt ulkoasuun.

Mutta joo, jos aloittais työt.

4 Replies to “Ensilumi”

 1. vaemo

  Olisi se lumi tosiaan voinut tulla vasta meidän reissun jälkeen.

 2. äiti*

  Turvallista matkaa Nokialle. Mukava, kun tulee perheenlisäystä. Tuodaan ”rotinoita” marraskuulla. Soitellaan.

 3. sisko

  mites rontti on suhtautunu uuteen kissan? kohta tullaan ouluun kahtoon sitä. mitenkäs pikku-heppa voi?

 4. sisko

  sori päivät sekasi. on vähän päivät sekasi.

Kommentit on suljettu.