Vieraita viikonlopuksi

Pikkusisko Saara ja poikaystävä Anssi tulivat käymään viikonlopuksi. Pikkuveli-Mikko ja isä-Risto pyörähtivät myös samalla kylässä kun toivat Saaran ja Anssin. Mikko oli laittanut korvikset! Haha! Joskus muistan hänen sanoneen ettei koskaan tuu sellasia. Repesin kyllä täysin kun hän tuli vastaan portaikossa kun tulin töistä.

Aamulla oli herätys aikainen ja Saara ja Riikka lähtivät tallille ajamaan Sakella. Autosta oli tosin akku tyhjentynyt ja pääsin heti testaamaan uutta akkulaturia minkä eilen ostin. Nopeampikin voisi olla, mutta sellaset starttilaturit maksaa jo suht paljon.

Aamupäivästä eli puolen päivän aikoihin lähdimme Anssin kanssa pyörähtämään JeeJeen luona asentamassa hänen koneeseensa muistipalikan ja uuden kiintolevyn. Asennus kävi nätisti, eihän noi nyt niin vaikeita olekaan. Taas oli vaan kuluttajaa huijattu ja myyty jokin X-merkkinen 128 megainen muistikampa Kingstonin 256 megaisena. JeeJee aikoi huomauttaa myyjälle aiheesta. Katselimme hänen luonaan myös hänen kuvaamien lyhäreitä ja musavideoita. Hänellä oli myös levylle poltettuna BMW:n tuottamia lyhäreitä. Loistavia pätkiä. Minä tykkäsin. Imuroin ne intter netistä myös itselleni.

Euroviisut alkaa, joten käyn pihalla perinteisellä ja siirryn olohuoneeseen. Go Itävalta, go!