Viikonloppu reilusti takana

Viime viikon torstaina sain sitten netin, kylläpäs on tullutkin istuttua koneella paljon sen jälkeen. Yllättäen olen malttanut poistua väliltä sen ääreltä pois, röökille, syömään tms. Ensivaikutelma oli aika surkee tuosta Soneran Kiinteistöliitymästä, eka päivänä oli intter netti hukassa n. 10h. Aikani jonotettuani palvelevaan puhelimeen, sain idean että jospas kokeilis ite katella oisko omassa päässä vika ja vaihtelin korttipaikkoja. Jopas rupes toimimaan. Näin on käynyt kyllä joskus aikasemminki. Ei kyllä pitäis olla viallinen PCI-väylä tällä kertaa koska muut kortit toimivat samassa väylässä.

Lauantaina ja sunnuntaina kokeiltiin GR-serverin pitoa minun piuhan päässä Maybin kanssa ja toimihan se, sunnuntaina tosin pätki ikävästi. Tiedä sitten oliko vika missä kohti. Jakamoon asti pingas ihan hyvin mutta ei siitä eteenpäin. Pitänee kokeilla joku päivä lisää.

Aamusella #bloggaajat -kanavalla huomattiin, että Pinserin Blogien top-lista oli nollaantunu. Myös minun päivän pamaukseni oli tehny niin. Tulipahan surffailtua läpi jokainen blogi listalta tälle aamua. Nyt ois taas lista kuosissa. Pitäs varmaan hienosti jälkimuodissa pistää se lista johonkin tännekin.

Tänään pitäis muistaa ottaa toi veppikamerakin himaan, että voidaan appiukon kans testailla hänen palomuuriaan. PPO oli väsännyt jotain uutta systeemiä, eikä kuulemma eilen illalla toiminut netti moneen tuntiin.

Ois taas ”pari” projektia päällä enkä tiedä miten niihin kaikkiin repeäisin. Onneksi ovat loppujen lopuks simppeleitä keissejä.

One Reply to “Viikonloppu reilusti takana”

  1. Tästä Soneran kiinteistöliittymästä on muutakin valittamista. Kannattaa varoa käyttämästä sitä liittymää ”liikaa”, kuten minä tein:

    http://kobaia.net/ar…tml#000399

Kommentit on suljettu.