Jee

Tämä ois sitten ensimmäinen kotoa kirjoitettu juttu. Asentaja tuli vihdoin ja viimein ja ihan kivalta tuntuu. Oli suorastaan liian helppoa, töpseli seinään ja surffaamaan.

Kauanhan tätä on odoteltu, marraskuun loppupuolella näemmä tilasin. Tällä viikolla tuli varmistuspaperit ja aikasemmin paperit joissa ilmoitettiin, että ottavat yhteyttä minuun viimeistään päivää ennen asennusta. Itsehän minun piti tänään soittaa sinne kun eivät ottaneet. Mut nyt toimii, vielä pitää testailla tietty nopeuksia jne. mut surffaukseen tuntus riittävän.

4 Replies to “Jee”

 1. Noh, jos viisinkertainen nopeus mun ”kotinettiin” verrattuna ei riittäne niin aletaan kutsuun sua snobbailevaksi punkkariksi :)

  Muistetaan sit se 24/7 !!1

 2. vaemo

  eipäs liioitella!

 3. äiti*

  …että vihdoinkin netti kotona. Olikin jo aika kyllästyttävää lukea samaa tammikuun lopun juttua yhtenään. HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

 4. täti

  Hyvää ystävänpäivää!!!!!!!!!

Kommentit on suljettu.

Jee

Tänään ois 2-vuotis hääpäivä. Onnea meille!

Eilen käytiin sen kunniaksi ajelemassa cartinkii ja ammuskelemassa Megazonessa. Soiteltiin Tuopille ja hän otti mukaan kavereita ja mä soitin Maybille ja hänkin oli kiinnostunut. Eli päästiin isommalla porukalla pelailemaan.

Ensin ajettiin se 12 minuuttia ja Mayb ajoi ylivoimaisesti nopeimman kierroksen, minä hyvänä kakkosena parikyt sadasosaa perässä. Muut ajelivat varmaan ihan parin sekunnin sisään.

Ajamisen jälkeen vuorossa First Person Shootteria ihan livenä. Jaettiin joukkueet mahdollisimman tasaväkisesti, eli kokeneita molempiin joukkueisiin yhtä monta. Kiva laji, turpaanhan mä otin niinku kaikissa fyysiseissä lajeissa yleensäkin. Hiirikäsi toimii nopeemmin. Joskus pitää päästä kokeilemaan uusiks. Ainakin ajamista, kunhan Mayb tulee pois landelta.

One Reply to “Jee”

 1. Ehottomasti pitää ottaa homma uusiksi ja houkutella ne alakerran raafikotkin messiin.

  Tosin seuraavan kerran voi keskittyä ajamisessa muuhun kuin yhteen kierrokseen. Kukahan vaatimaton jätti sanomatta että omasi parhaan keskiarvon?

Kommentit on suljettu.