Vilskettä ja vilinää

Eilen haimme sitten uusimman perheenlisäyksen, Mokan, Nokialta. Rontti tervehti iloisesti kun tulimme puolenyön jälkeen kotiin, puski kissankuljetuskoppiakin onnellisena, kunnes huomasi sisällön. Sen jälkeen Rontti ei ole ollut aivan itsensä enää. Yö piti nukkua vaimon kanssa eri huoneissa eri kissojen kanssa. Minä sain Mokan, joka ei häiriköinyt yöllä millään lailla. Kun sammutin valot se käpertyi tyynyn viereen ja vielä aamulla oli siinä samassa paikassa.

Illalla Rontti sähisi ja luimisteli korvia, kun Mokan toi liian lähelle. Tänään Rontti on lähinnä seuraillut Mokkaa joka paikkaan. Mokka murisee, mutta Rontti onneksi tajuaa pysytellä pienen välimatkan päässä. Näyttäis vähän siltä, että Rontti kyllä hyväksyy uuden perheenjäsenen, mutta Mokalla on vielä vähän sulattelemista Rontissa. Eiköhän ne pikkuhiljaa ystävysty.

Muihin asioihin sitten. Pinserin top-listan huijaamisesta ollaan huolissaan. Minä en kauheasti enää seuraile sitä, kuitenkin tänään kävin sitten katsomassa, miten sijoitus on muuttunut. Parikymmentä pykälää alaspäin sitten viime katsomisen! Minä lopetan kirjoittamisen tähän! Kohtahan minä olen jo top satasen ulkopuolella. Ei vaan, ei sillä sijoituksella ole merkitystä. Saman verran kävijöitä minulla on ollut kokoajan vaikka listan sijoitus ja tilaajamäärät vaihtelevat. Tilaajamäärä on kyllä tuntunut pysyvän samassa koko ajan. Ircissä #bloggaajat-kanavan yleisin keskustelunaihe tuntuu olevan sijoitus. Henkilökohtaisen sijoittumisen seurailu taisi loppua, kun lista meni viimeksi sekaisin.

Jospas menisi kattelemaan kuinka hölmöjä noi meidän kissat ovat.

7 Replies to “Vilskettä ja vilinää”

 1. vaemo

  Rontti haluaisi kauheasti tutustua Mokkaan, mutta kun Mokka murisee. Rontti poistuu aina surkeana paikalta. Hyvin menee, kun eivät tappele.

 2. Sannuli

  Pitääpäs tulla kahtelemaan sitä mun uutta lemmikkiä :) ja Rontin ja Mokan tutustumista.

 3. vaemo

  Tänään on taas tullut uudenlaista vipinää taloon. Rontti on tarjoutunut leikkimään Mokan kanssa. Hauskan näköistä pörhistelyä.

 4. äiti*

  Meillekkin tulee lisäystä. Pikkunen saa pentuja, varmaan menee vielä muutama viikko. Lähettäkää kuvia Mokasta.

 5. Jimi

  Vipinää ja vilskettä, eikös kissat olekin ihania. Sitten vaan kuvia tänne niin voipi kahtella silmät soikeina.

 6. vaemo

  Rontti on kuin suojeleva isoveli. Koko ajan pitää Mokkaa silmällä ja tulee huolestuneena paikalle, jos Mokka naukuu enemmän. Sitten taas on hyvin hämmentynyt liiallisista huomionosoituksista.

 7. Tomi

  Juu, kissat on kivoja ja kuviakin pitää joskus laitella jonnekin.

Kommentit on suljettu.