Autoilua

Kävimme päiväseltään pyörähtämässä Nivalassa Anja-mummon 70-vuotissynttäreillä. Oli oikein Ruotsista asti enoa ja serkkua käymässä ja yhtä vaille kaikki mummon lapsista ja lapsenlapsista paikalla. Hienoa oli tavata vähän kauempana asuvia sukulaisiakin joskus.

Muuten matka meni hyvin, mutta auto rupesi temppuilemaan Nivalassa. Kauheata nykimistä, mutta ei siltikään nykimistä. Vähän niinkuin sellaista autolla yrittäisi liian alhaisilla kierroksilla lähteä liian isolla vaihteella liikkeelle. Toivottavasti kyse on kytkinpolkimen kiinnityspultista tälläkin kertaa, se on ainoa mikä on oikeasti vehkeestä hajoillut. Huomenna sekin selviää. Isä veikkaili Vesku-enon kanssa moottorin kannatintyynyjä.

Tietääkö joku, nyt kun on tämä ”paras ulkoasu”- kuukkeliehdokkuus päällä, mistä ihmeestä he arvostelevat minun ulkoasua? Viime vuonna oli varmaan 30 eri leiskaa käytössä, tämänkin vuoden puolella on ehtinyt vaihtua kerran tai kaksi. Ja taas olisi kaksi uutta valmiina vain käyttöönottoa vaille. Taidan kuitenkin odotella siihen kunnes joku voittaa sen ulkoasusarjan.

Noh, enköhän minä vielä loppukuun pärjää tällä, seuraava leiska on hieman taas graafisempi. Onkohan minussa jotain vikaa?

2 Replies to “Autoilua”

  1. Kalamuki

    Ei ole niin väliä, miltä Pnuk! näyttää, koska se näyttää hyvältä joka tapauksessa.

  2. vaemo

    Juups, sen auton tarina on nyt lopussa. Ei kai muuta kuin uutta etsimään.

Kommentit on suljettu.