Örrör

Perinteinen kännissä saunaillan jälkeinen kirjoitus.

Jarin ja Villen kanssa pyöräiltiin teknokylään firman saunailtaan. Asiaan kuului perinteisesti erilaisia alkoholijuomia. Tällä kertaa oli useampi laatu kuin pikkujouluissa joissa vaihtoehtoina olivat Lapin Kulta ja jokin sininen siideri.

Paikalla oli pari uutta naamaa ja saimme tehdä heti alkuun esittelykierroksen. Toinen uusista naamoista näytti hyvinkin tutulta ja olikin tuttu. Hän oli saanut hyvän ensivaikutelman minusta aikaisemmassa työpaikassa kun oli tullut tutustumaan aamulla ja minä olin nukkumassa aulan sohvalla.

Ilta jatkui saunomisella ja poreammeella. Oikein kivaa, juttua riitti kuten juomaakin. Jossain vaiheessa ymmärsin kuitenkin, vastoin koulutustaustaani, jättää juomisen sikseen, joten suhteellisen hyvässä kuoseissa olen nytkin. Musiikkina soi minun levyhyllystäni mukaan ottamat Soundgardenin Superunknown ja Nine Inch Nailsin Fragile. Fragile kuulosti kyllä pitkän tauon jälkeen vallan loistavalta. Ehkäpä voisi olla huomisen (siis tänään) työpäivän musiikkia. Trent Reznor on aika epeli säveltämään toimivia ralleja.

Ensimmäistä kertaa kun kirjoitin vastaavassa pienessä sievässä jutun, sain kommentteja tyyliin: ”Olipas taas järkevä kirjoitus”. Tälläkin kertaa niitä voi ja saakin tulla. Ei tässä oikeasti mitään järkeä ole, mutta voinpahan sitten isona ja rikkaana katsoa mitä nuorena tuli tehtyä.

Aijoo, Janne pisti vielä oman koneen työpöydän esittelyyn, niin tässä tulee minun vastaavat. Linux ja Windows. Linuxissa eli Fedorassa on vielä yhden näytön työpöytä, kun en ole jaksanut säätää ajureita. Windowsin työpöytä näyttää myös oudolta, kun ei ole sama resoluutio monitoreissa ja teemana on enemmän tai vähemmän pantteri.

2 Replies to “Örrör”

  1. Windowsissa pantteri? Oletko vaihtoaikeissa? ;)

  2. Tomi

    Ei minun tarvitse, kun minulla on jo toi teema.

Kommentit on suljettu.