Avohoidossa on hyvä olla

Kävinpäs juuri pyörähtämässä ulkona ja kun olin tulossa takaisin sisään, ovella oli joku setä soittamassa ovikelloa ja ovi avattiin hänelle. Minä ryntään perään, että ei tarvitsisi pimeässä sohia avaimella. Setä nykäisee oven kiinni nenän edestä, minä avaimella avaan ja sitten tämä setä tönii takaisin pihalle.

– Ei samalla oven avauksella, soita ovipuhelimella, niin avaavat.
– Vittu meillä oo ketään kotona, mitä hyötyä siitä olisi? Asun tässä talossa ja juuri avasin oven avaimella.

Ei auttanut, piti avata sitten uudestaan ja setä vielä selittää ovipuhelinsysteemeistä. Mikä lie riivasi, mutta jos sattuu joskus niin, että hän on tulossa ja minä kerkiän ensin, tönin hänet takaisin ulos, oli mikä oli. Muutaman kerran.

3 Replies to “Avohoidossa on hyvä olla”

  1. Ajatteleppa asian valoisaa puolta: ilman tuollaisia tapauksia elämä ois kovasti pitkästyttävämpää. ;-)

  2. Sun pitää ottaa selvää minkä asunnon hullu se on ja alkaa käyttää sen asunnon ovipuhelinta oven avaukseen. Eli siis aina kun haluat sisälle, soitat ensin sinne kämppään ja pyydät avaamaan oven ja sitten vasta, jos se ei onnistu, käytät avainta.

  3. Tuoppi

    Ajattele toki asian valoista puolta; se samainen setä tuskin laskee sisään niitä yhtä epäilyttävän näköisiä tyyppejä kuin sinä olet, jotka eivät siellä asu tai ole edes menossa kyläilemään. :-)

    Tuirassakin voi olla yksi tai yhdeksän semmoista piikkinarkkaria joiden mielestä se kerrostalon portaikko on juuri oikea paikka tarpeiden tekemiseen.

Kommentit on suljettu.