Julkaisuja

Fedora Core 3 tosiaan julkaistiin tänään ja hain sen heti iltapäivästä. Eivät ole vielä mitään julkaisutietoja saaneet virallisille sivuille aikaiseksi, mutta eiköhän nekin ehdi ennen kuin minä saan aikaiseksi kokeilla sitä.

FirefoxHuomenna on sitten suuri päivä, eli Firefoxista tulee vihdoinkin versio numero yksi. Hae omasi. Siis sitten kun se virallinen versio on julki. On tätä pienoinen hetki jo odotettukin.

Muistan vielä ensimmäiset Gecko-selailut oli joskus vuonna Netscape 5 alpha. Se oli suurta tusk.. juhlaa. PNG-demot ja kaikki. Sittemmin saimme odotella vielä kauan ja Netscapekin päätti suosiolla hypätä yhden numeron yli.

Nyt voisi lähteä unten maille.

One Reply to “Julkaisuja”

  1. Muistan elävästi, kun joskus aikoinaan asensin ensimmäisen Netscape 6 -version vanhaan 100 MHz:n taajuudella hyrräävään Pentiumiini, jossa oli ruhtinaaliset 16 megaa muistia. Käyttöjärjestelmä oli tietenkin Linux, Redhat tai Debian, ja Netscape huusi leipää. Voi hyvä luoja miten se huusikaan, ja minä olin kovin pettynyt. Aikaa kului, Mozilla oli jo ihan hyvä joskus versiossa 0.9.x, välissä oli Galeonia ja Epiphanyä kunnes jossain vaiheessa julkistettiin ensimmäinen versio Phoenix-selaimesta. Se oli sitten menoa.

    Ja nyt viimein versio 1.0. Melkein liikutun.

Kommentit on suljettu.