You’ve got mail

kukoline neurodermitis Kushshu kynurenic herbalize nonantagonistic nondisturbance nemalite korimako neuroma nightshirt nicker knub nitrosate hemibathybian nihilianistic nid Noctilucidae Nietzscheism Hermetic heroid Nicobar nobly Heptameron newspaperized nonbotanical nematode nondialectal kniazi kivikivi nonallegation nondeclarant nitroprussic heteroerotism hemopericardium hemoglobinocholia nightflit kitchener hemiscotosis heteromeric nitraniline kotschubeite nemertoid noncontributor hexangularly noncabinet Heraclitean heterophemize knop hermeneutic hexahydroxy

Yllä oleva teksti on minulle tulleesta roskapostista. Outoa siinä on se, että mitään linkkejä tai vastaavaa ei viestissä ollut. Ihmettelen syvästi, mikä on viestin tarkoitus. Normaalispämmissä mainostetaan jotain, on linkkejä ja yhteystietoja. Kuten esimerkiksi seuraavassa:

How one can become a terrorist?

You’re invited to shop for large selection of bombs and different
kinds of rockets such as surface-to-air,
surface-to-surface and weaponry available at reduced price. With the
following types of rockets you will be
able to commit terrorist attacks, destroy buildings, electric power
stations, bridges, factories and anything
else that comes your mind.

Mukana oli yhteystietoja, linkkejä foorumeille ja niin edelleen. Oli myös listaa erilaisista ohjuksista, mitä heiltä löytyy ja asiakaslistassa oli näitä hyvin tunnettuja ryhmittymiä Lähi-idästä.

En missään nimessä pidä spämmistä, mutta ihmettelen vain, mikä tuon ensiksi mainitun viestin idea oli? Mitään loogista en siitä löytänyt ja otsikkokin oli vain päivämäärä. Spämmääkö joku ihan vain spämmäämisen ilosta? Tämä on se syy, miksi en hirmuisesti sähköpostiin enää luota. Kyllähän minullakin on erilaisia suotimia, jotka poistavat suurimman osan tuollaisista, mutta aina välillä jokin pääsee läpi. Minulla spämmiprosentti on noin 85%, kahta viestiä kohti tulee 12 roskapostia. Näin on suurinpiirtein kaikissa osoitteissa. Tämähän ei ole vielä lähelläkään ennätyslukemia, mutta kun sama tapahtuu myös tuoreelle osoitteelle, mitä en ole julkisesti pahemmin levitellyt.

Nyt kun sain tämän kirjoitettua, huomasin, että Pinserissäkin ihmetellään roskapostia.