Koodia lueskellen

Tässä muutaman päivän aikana olen aika hyvin tutustunut WordPressin rakenteeseen ja onnistunut jopa tekemään skriptin joka siirtää vanhat jutut pnukroktoolista kommentteineen sinne. Tosin neljä kommenttia katoaa jonnekin jostain syystä. Pitää selvittää mistä se johtuu.

Muutamia bugeja olen löytänyt, mistä oudoin oli viimeisen merkin häviäminen linkkitekstistä, jos kyseinen merkkijono päättyi skandiin. Puoli tuntia selasin koodia, enkä mitään löytänyt. Sitten katsoin mitä plugineja oli päällä ja sieltähän se löytyi. Textile-pluginit eivät ilmeisesti hallitse näitä merkkejä kunnolla. Otin Textile 2-pluginin pois päältä ja sen jälkeen toimi. Se ensimmäinen versio tekee ihan saman efektin. Aikasemminkin minulla on ollut vähän vastaavia ongelmia Textilen kanssa.

Se on myös hukassa, että mistä sais systeemin muuttamaan ääkköset umlauteiksi vai pitääkö oikein tehdä jokin plugin siihen itse. Ei kukaan ole sattumoisin törmännyt tähän?

Asiasta kukkaruukkuun. Looppi on huhujen mukaan mennyt konkurssiin suljettu toistaiseksi, joten huominen punk-keikkakin on siirretty Rovaniemelle Rio Grandeen. Tai lähinnä Manifesto Jukebox ja Turbostaat. Olisin halunnut kyllä tsekata bändit.

3 Replies to “Koodia lueskellen”

  1. Jani

    Ei se Loop konkurssiin mennyt. Jotain korvaus/vuokra riitoja tai sellaista. Vuotava katto kai aloitti koko jubinan. Ikävää.

  2. kalamuki

    Ettei sillä ongelmalla ole mitään tekemistä tuon MarkDown-plugin kanssa? Jotain tuolla selitetään sen ja Tekstiilin yhteensovittamattomuudesta.

  3. kalamuki

    Tarkemmin ajatellen, täällä toimii textilen kanssakin ää-linkit.

Kommentit on suljettu.