Loppuu se lomailu

Allekirjoittanut siis löysi itselleen työpaikan. Työnimike on ATK-systeemin kehittäjä ja ylläpitäjä. Saapas nähdä millaista homma on, jotain tiedän, mutta käytäntöhän on aivan eri asia kuin 3 minuutin esittely. Eipä ole suoranaisesti leiskapetterihommia, mutta niitäkin liittyy siihen.

Viikon saan vielä maleksia ja ottaa rennosti. Sopivasti ensimmäinen viikko on sitten lyhyempi, johtuen Provinsseista. Lähtölaskuriin piti lisätä pari tuntia, kun Eki päätti diktatuurisesti, että lähdemme kahdelta kahdentoista sijaan. Toivottavasti festariauto on kuosissa siihen mennessä. Se tupakansytytin olisi kiva, jotta saisi erinäisiä latureita mukaan. Tympeä kulkea usea paketti pattereita taskussa muuten.

Myöhemmin iltapäivällä luvassa toukokuun statistiikat. Kaikkihan odottavat niitä jännityksellä. Leiskan/blogivermeen päivityskin on ihan lähitulevaisuudessa.

4 Replies to “Loppuu se lomailu”

 1. onnittelut työpaikasta!

 2. Serkkupoeka

  Onnea uusissa haasteissa! :-)

 3. Jimi

  Hyvö että löytyi työtä osaajalle! Pistä haisemaan.

 4. eki

  Onnea uudesta työpaikasta multakin. Festariauto on kuosissa: sähköt on tarkastettu tupakansytkäriä lukuunottamatta. Valotkin palavat kirkkaammin nyt kun laturista kulkee oikeasti virtaa muualle autoon. Käytän kaaran kaasaria vielä tyhjäkäyntisäädössä maanantaina.

  Sori, kun piti siirtää tuota lähtöaikaa, mutta alkoi tuntua, että kello 14:00 menee liian hilkulle. Pitänee tehdä siten, että auto pakataan enimmiltä osin jo aamulla/edellisenä iltana, notta ehdimme Oulun kuntarajan ulkopuolelle kello 14.20 mennessä. Noutajan pitäisi tulla siis Tuiraan sinua ja Jartsaa varten balttiarallaa klo 14:00. Yritetään pitää siittä kiinni.

  Alkaa jo tuo provinssimatka poltella…

Kommentit on suljettu.