Kameraa

Mokka Nyt olisi uusi kamera käytössä, Canonin Powershot G5. Kuvia on tullut otettua suhteellisen paljon tässä opetellessa toimintoja. Kissoista tietysti eniten, ne ovat niin lutuisia, suloisia jne.

Eilen kävimme Erpan ja Sannan kanssa tivolissakin, uskaltauduin taas kerran maailmanpyörään. Vielä kun osais kuvata, niin olisi voinut saada kivaa kuvaa Oulusta. Vuoristoradassa tuli käytä pari kertaa. Se otti yllättävän hyvin mahanpohjasta. Tivolin jälkeen siirryimme Erpalle ja Sannalle kahvittelemaan. Ilta menikin siinä.

WordPressiin siirtyminen kestää vieläkin. Jokin uudessa leiskassa vielä tuntuu keskeneräiseltä ja ajattelin säätää sitä jonkin verran. Tarttis myös viritellä jokin galleriaskripti käyttöön, kun nyt kuvaakin varmaan tulee enemmän.

Hyvin vähän reilu viikko enää rokkeihin. Tuli jo perinteinen sähköpostimuistutuslistakin Ekiltä, tärkeistä asioista, kuten myrkkytusseista ja sellaisista muistutetaan. Melkein pelottaa lähteä sen porukan kanssa liikenteeseen.

2 Replies to “Kameraa”

  1. Eki

    Pelossa ei ole muuta pelättävää kuin pelko itse. Sivele ittes sinappiöljyllä, niin lähtee hitleröinnit helpommin pois sitten siellä leirintäalueen jääkylmässä suihkussa. (hehe ja kjäh-kjäh)

  2. Eki

    Kolme yötä Provinssiin / laskin ihan itse…

Kommentit on suljettu.