Ne tilastot

Taas kuukausi vaihtui ja olisi tilastojen paikka. Ei ihmeemmin muutoksia viime kuukauteen. Päivittäisten vierailujen keskimäärä tipahti jonkin verran, nyt niitä oli 237. Tämä johtuu pitkälti puhelinyhtiön ongelmista, oli pari päivää kone kokonaan poissa verkosta ja oli myöskin huoltokatkoksia ihan kivasti. Alkukuukausi näytti siltä, että nousee kovasti, mutta sitten alkoi pätkiminen.

Vierailut tapahtuivat pääsääntöisesti virka-aikana eli 8-16 ja eniten kävijöitä oli päivinä 17.-22.10.

Selaimissakaan ei paljon muutoksia näkynyt. Safari nousi Operan ja Mozillan ohi ja Firefox söi Internet Explorerin osuutta lisää. Netscapen osuus tippui yhteen prosenttiin.

Käyttöjärjestelmästatistiikat olivat muuten lähes samanlaiset, paitsi OS X nousi Windows 98:n edelle.

Eniten vierailijoita tuli jälleen kerran Pinserin listalta. Muita mainittavia olivat Jason Santa Maria, Kalamuki, Tämä on minun! ja Erotic Support.

Sivulle löydettiin myös Googlen kautta ja taas kiusataan sitä laittamalla hakusanoja listaan. Parhaani mukaan yritän linkittää oikeisiin paikkoihin, jotta ihmiset löytäisivät hakemansa.

Sitten vuorossa bodymodifications.net. Vierailuja oli 1443, tämä lasku johtunee samasta syystä kuin pnuk.netillä. Sivulatauksia 1152546 ja gigatavuja taas reilut 34.