Otsikoton

Mitäs kaikkea… ollut vähän muutakin tekemistä, kuin internetin selaus ja päiväkirjan kirjoittaminen.

Viime viikolla oli tosiaan Virve kyläilemässä. Ei sitten pahempia allergisia reaktoita nähty, vaikka niitä odottelinkin. Viikolla kuului paljon lauleskelua kämpässä. Riikka osti uuden nylonkielisen kitarankin, kun minun metallikielinen ei ole kuulemma kiva. Nylonkieliset sitten taas eivät itsestä tunnu kovin kivalta, mutta onpahan nyt pari akustista, jos sattuis vaikka innostuttaisiin soittelemaan jotain. Edelleenkin oma kaipaisi uusia kieliä.

Viikonloppu meni sitten Nivalassa. Riikka pesi matot ja minä autoin telineelle kantamisessa. Saunottua tuli ja pari saunaoluttakin otin. Ihan perusreissu siis. Aurinko paistoi suurimman osan ajasta.

Sunnuntaina kävimme Oulaisissa Weteraanikonepäivillä. Oli trakotreita, maakoneita, vanhoja autoja ja mopoja. Mieleenpainuvassa traktorissa oli turbiini perässä ja siinä luki CCCP, penkkiin oli kiinnitetty sitten hätäjarruvarjo. En sitten tiedä, oliko koskaan toiminut se turbiini.

Darkmind kävi eilen pyörähtämässä Oulussa. Hain hänet autolla ja siirryimme maybin luo. Maybin kanssa kävimme pienen esittelykierroksen Ainolanpuistossa ja kävimme katsomassa kalareittiä. Sää oli taas hetken nätti, kotiinpäästyäni satoi jo hieman.

Parin viikon päästä lähden pyörähtämään Helsingissä ja menolippukin on jo varattu, päätin mennä lentokoneeseen ensimmäistä kertaa elämässäni. Takaisin tulen sitten junalla, ehtii palautua reissusta ja onhan se vielä vähän halvempaakin.

2 Replies to “Otsikoton”

  1. ”Viikonloppu meni sitten Nivalassa”

    Arvelinkin nähneeni sinut. Tai ainakin luulisin, kun kaljuhko, ”Tattoo jotain”-paitaa yllään pitävä miekkonen käveli postiin.

    Oi, tunnenpa nyt itseni niin ylpeäksi.

  2. Kiitos mahtavasta päivästä. Pitää käydä useemmin kun kerran vuodessa :)

Kommentit on suljettu.