Siivousta

Viikonloppu menikin rattoisasti siivoten. Riikan vanha luokkatoveri on tulossa tänään kyläilemään ja ilmeisesti viivähtää useamman päivän ja on hieman allerginen kissoille. Minä sanoisin tätä selväksi itsemurhayritykseksi, mutta kait hän selviää. Kissathan todennäköisesti kiehnäävät hänen ympärillään, kun hän ei yritäkään tutustua niihin. Vaistoavat allergikon.

Lauantaina aamupäivästä kävimme tallilla ja minä yritin kuvata meidän pollea, mutta vielä on vähän amatöörifiilikset ja eikä Sakkekaan ole mikään ammattilaisposeeraaja. Joitakin kuvia kuitenkin tuli. Sain myös napattua kuvaa kissasta nauttimassa päivällistä, oli saanut räkättirastaan napattua.

Sunnuntaina koin pieniä kauhunhetkiä konehuonetta imuroidessa. Siirsin käyttökonetta, jotta saisin imuroitua sen takaa ja näkyi vain sininen välähdys ja pystyin seuraamaan kun tuulettimet lakkasivat pyörimästä. Katse ylöspäin kertoi, että sehän sammui. No signal luki tylysti näytöissä. Muutaman minuutin kiroiltuani ajattelin, että ehkä se on vain hyvä olla ilman konetta jonkin aikaa, mutta sittenhän se toipui siitä ja lähti käyntiin. Sydän löi pari tyhjää lyöntiä. Sainpahan imuroitua kotelon sisältäkin kun se sammui.

Eilen illalla Maarit tuli sitten Ilkan kanssa kyläilemään ja Juhanikin ilmestyi sopivasti kahvittelemaan. Maarit, Ilkka ja Riikka lähtivät uintireissulle ja minä jäin seuraamaan miten Kreikka voitti EM-taiston.

Nyt taasen töissä ja pitää lähteä kattelemaan miten koneet ovat voineet. Kahvikin maistuisi.

Korjattu sekoittuneet päivät

2 Replies to “Siivousta”

  1. vaemo

    Taas on Tomilla päivät sekaisin, kyllä se taisi olla lauantai, kun käytiin Sakua kuvaamassa.

  2. Tomi

    Hups. Korjattu.

Kommentit on suljettu.