Sellaista punkkia

Olipas taas keikkaa. Alkuilta istuttiin poikien kanssa baarin puolella sillävälin kun DJ soitti hienoa musiikkiaan yksinään salin puolella. Mahtaa olla turhauttavaa hommaa. Korvatulpat unohtuivat perinteisesti kotiin, mutta eipä se paljon menoa haitannut. Illan bändeinä toimivat Unkind ja Out of Tune.

Jälkimmäinen soitti ensimmäisenä ja Looppi näytti tosi matalakattoiselta pändin laulaja-basistille. Ilmeisesti pikkasen pitempi poika. Soittivat nopeahkoa skeittipunkkia. Aika hyvin kuvasi Miikkan lausunto ”laulaja kuulostaa Kreatorilta, mutta taustalla poppia”. Itselle tuli taustasta mieleen nopeutettu NOFX tai Propagandhi. Ei hassumpaa sinänsä, mutten jaksanut hengailla metelissä koko keikkaa. Muutaman hassun kuvan otin, ne ovat todennäköisesti jossain vaiheessa huomista päivää nähtävillä keikka-galleriassa.

Unkind veti sitten taas reilua hosseeta. Näyttivät ja kuulostivat hyvältä, eli sen keikan jaksoikin sitten hengailla Paulan kanssa vähän taaempana. Tästäkään ei kauheasti tullut kuvia, mutta eiköhän niitäkin näe huomenissa. Pidin kovasti, 8 tai jopa 9 pistettä. Kuulin myös ennen keikkaa, että olisin soittanut samalla keikalla näiden kanssa joskus 90-luvulla. Ihan mahdollista, luultavasti ollut juuri ensimmäinen keikka, jolloin todennäköisesti jännitin takahuoneessa muiden bändien aikana.

7.4 ois No Shame ja pari muutakin bändiä Loopissa. Pitänee harkita asiaa.

Nyt voisi olla aika painua pehkuihin. Öit.