Tilastofriikki?

Taas olisi kuukausi kulunut ja on aika taas pistää itselle muistiin miten sivustoilla on noin niinkuin tilastollisesti mennyt.

Pnuk.netillä voisi aloittaa ja hyvinhän on mennyt. Keskimääräiset päivittäiset kävijämäärät nousivat helmikuusta ihan kivasti. Helmikuun tulokseksi jäi 121 ja maaliskuun 197. Varsinainen lisäys tapahtui Kuukkeligaalan jälkeen, seuraavana päivänä oli 549 kävijää ja siitä pikkuhiljaa laski. Hauska miten tuommoinen vaikuttaa hetkellisesti.

Yllättäen Pinserin palveluista on löydetty tänne eniten. Kuukkeli-sivultakin on tultu reippaasti ja Google on auttanut ihmisiä hädässä.

Hakusanoina hätäisillä ihmisillä on tällä kertaa ollut lähes samat. Googlen kiusaamistahan tämä on, mutta luetellaas kuitenkin jotain.

On myös haettu Green Dayn sanoituksia kappaleeseen I fought the law, joka ei ole kuitenkaan Green Dayn biisi. Kappale on Cricketsin alunperin esittämä ja säveltämä ja The Clash on siitä tehnyt minulle tutun version. Tosin Green Day on esittänyt oman versionsa ainakin iTunesin ja Pepsin kampanjassa.

Selaintilastot ovat edelleen sekaisin, mutta IE johtaa edelleen reilusti jollain 70 prosentilla, jollei enemmälläkin.

Bodymodifications.netillä sitten taas kävijöitä on ollut keskimäärin 1360 päivässä, yhteensä reilu 15000 eri kävijää. Kovia linkittäjiä ovat olleet Siperianhurtta.fi ja … no siinäpäs ne. Hakukoneet jatkavat siitä. Hakusanoina lähinnä ”body” ja ”modifications” pikkusen eri muodoissa.

4 Replies to “Tilastofriikki?”

 1. da verde nuvola

  Mun sivu lödetään kun kirjottaa googleen: Bill gates on neekeri

 2. Elisa

  Eh, mie löysin itteni tänne yllättäen googlen kautta.. Riikka joskus näyttäny näitä sivuja mulle ja tulipa ihan mielenkiinnosta lueskeltua, että mitäs teidän rauhaan kuuluu. Meikä ite hajoaa Rovaniemellä tenttikirjan äärelle. On niin mielettömän kiihottavaa luettavaa tuo Kyösti Raunion Positivismi ja ihmistiede.. Hoh hoijaa. Opiskelu hajottaa!! Meikä inhoaa akateemista vapautta, kun sen ansiosta näköjään nopeampi valmistuminen yliopistosta on mahdoton ajatus.. Prkl! Oonkin tässä hakenunna töitä, että pääsis tuohon tienaamiseen kiinni ja vois nakata opinnoilla kuikkaa muutamaksi vuodeksi.. Riikalle ihan sikana terkkuja!!!!

 3. miss pissister

  ”korva lukossa”

  MITÄÄH??? erikoista.

 4. Otto

  No nuo selaintilastot kyllä antavat aina hieman väärän kuvan, sillä osa selaimista on laitettu tunnistautumaan IE:ksi, ihan vain siksi, että jotkin sivustot näkyisivät. Eihän se kuitenkaan sitä tosia-asiaa pyyhi, että suurin osa ihmisistä pöristelevät iNtEr-NeTissä puhkiruostuneella menopelillä.

Kommentit on suljettu.