Beer2beer

Lingosta bongasin hallituksen ATK-keskuksen tiedotteen, että jakavat käytöstä poistettuja koneita pois. Päivämäärästä johtuen uutista epäillään aprillipilaksi. Onko pila aprillipila, jos se tehdään ennen aprillipäivää?

Samalla sivulla on seuraavanlainen tiedote:

Eduskuntatalon verkossa on ollut lähiviikkoina ruuhkaa. Erityisen paljon on ollut liikennettä portteihin 1214 ja 4662. Verkon kapasiteettia pyritään nostamaan vaihtamalla kevään laitepäivityksen ohella kytkimet tukemaan gigabit ethernetiä.

Portit ovat hassuja. Jälkimmäinen on eMulen portti ja ensimmäisestä kuulin, että se olisi Kazaan käyttämä. Nämä ohjelmathan ovat näitä pahoja p2p-ohjelmia, joilla varastetaan muusikoilta ja elokuvien tekijöiltä leipä pöydästä. Pitäiskö eduskunta ratsata?

Minä en ota vastuuta uutisten paikkaansa pitävyydestä.

7 Replies to “Beer2beer”

 1. Whois-tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että kyseessä on pila.

 2. Tomi

  Kiitoksia tästä tiedosta. Itse en jaksanut lähteä edes kattelemaan. Ihan hauska idea toi jälkimmäinen kuitenkin. Ja olisihan tuosta .netistä pitänyt päätellä, todennäköisesti tuo olisi .fi jos olisi jostain hallituksen jutusta kyse.

 3. Kts. http://www.suomenhallitus.net/, jonka alidomainissa tuo ”ATK-keskuksen” sivu on.

  Totuus on tuolla jossain ulkona.

 4. Enpä yhtään ihmettelisi, jos jokin valtionelin katsoisi tuon saitin toimintaa siinä määrin vinoon, että ryhtyisi toimenpiteisiin.

 5. Toi atk-keskuksen tiedote pyöri eilen ircissä ja se todettiin jo siinä vaiheessa aprillipilaksi. Kukaan ei ollut vissiin kertonut pilan keksijälle, että se pila kuuluu tehdä aprillipäivänä, ei muutamaa päivää ennen, eikä muutamaa päivää jälkeen… ;)

  Pitäis mennä perjantaina kyttäämään kameran kanssa tonne eduskuntatalon lisärakennuksen aulaan, jos vaikka joku onneton olis ottanut pilan tosissaan.

 6. MvonL

  Ja ”Häkkinen ajanut salaa Räikkösen paikalla” kommentoi MTV3:n urheilu.

 7. Oliko Danmeister oikeassa?

  http://atk-keskus.suomenhallitus.net/tiedotteet.html

Kommentit on suljettu.