Muisteloita

Kuukkeligaala sai minut muistelemaan millaisia ulkoasuja viime vuonna olikaan ja kaivelin serverin kätköistä muutaman esille. Pari viikkoa sitten siivoilin hakemistoja ja poistin muutaman, joten kaikkia en löytänyt.

Osa ulkoasuista oli vielä rakennettu pnukroktoolin päälle ja yllättävää kyllä toimivat suhteellisen hyvin ihan vain laittamalla paikoilleen. Kesäkuussa siirryin käyttämään WordPressiä ja silloin lopetin pnukroktoolin säätämisen lähes kokonaan ja olen säätänyt tätä härveliä sitten enemmän.

Loppujuttu onkin kuvia viime vuoden ulkoasuista, järjestys on satunnainen ja kuvia on suurinpiirtein 300 kilotavua. Kenties lisään enemmän, mikäli löydän. Tein aika pieniä kuvia ja yksityiskohdat jäävät vähän piiloon, mutta kyllähän noista jotain näkee.

4

6

blue

bw

dark

koulu

lihavakala

lokakuu

pixel

red

simple

sini

texas

zine

3 Replies to “Muisteloita”

  1. Hienoja nuo kaikki. Mitäs tyylitiedoston vaihtajaa käytit WordPressissä?

  2. Tomi

    Koodasin omani.

  3. Tyylikkäitä ovat. En häpeä myöntää, että ulkoasulla on merkitystä vierailun mielekkyyteen. Lempparini on tuo leiska, jonka suuressa otsakekuvassa mies soittaa kitaraa. Kuva antaa myös mukavasti subjektiivista tarttumapintaa verrattuna graafisesti anonyymiin ulkoasuun.

Kommentit on suljettu.