Dentofobia

Eilen kesken elokuvanautinnon päätti paikka irrota hampaasta. Piti sitten tänään soitella aamulla hampilääkärille ja varata aikaa. Ehdottelivat heti aamusta, mutta ajattelin, että en välttämättä halua töihin tulla kuolaamaan naama puudutettuna ja pyysin iltapäiväksi.

Iltapäivällä käveleskelin vesisateessa asunnolta sinne, matkaa on parisataa metriä. Täytin lapun ja kutsuttiin sisään. Tässä vaiheessa jännitti jo enemmän ja tuoliin istuminen pisti pahemmaksi. Lääkärisetä oli kuitenkin kiltti ja kysyi haluanko puudutusta, kuitenkin ilmoitti sitten, että Et sinä mitään puudutusta tartte. Ja näinhän se oli.

Jännä, miten voi olla pientä hammaslääkärikammoa, vaikkei se koskaan ole sattunut. Silti se pistää jännittämään aina sinne mennessä.

Asiasta National Geographyyn. Blogilistan kaupallistuminen on puhuttanut vähän joka puolella. Koska olen mielipiteetön ja seuraan muita ihmisiä, komppaan Mitvittiä.

USING TYPEPAD MAY CAUSE SERIOUS RECTAL DAMAGE!

Eikun…

Toivon, että tuon mainion palvelun kaupallistaminen todella vaikuttaa myönteisesti palvelun laatuun ja luo resursseja jatkokehitykselle. Toivon että rahoittajalla on päätä ja sydäntä olla vaikuttamatta sisältöön sekä uskallusta puuttua vedätysyrityksiin, jotka nakertavat koko järjestelmän ja harrastuksen mielekkyyttä.

Näin.

6 Replies to “Dentofobia”

 1. MvonL

  mutta mikä oli elokuvan nimi?

 2. Tomi

  Elokuvahan oli Collateral.

 3. MvonL

  Taattua Denzel Washingtonin ”one fase” tyyliä.

 4. Tomi

  Ei tainnut Denzel näkyä siinä elokuvassa.

 5. MvonL

  Hups! Nyt kun tarkemmin muistelee niin taidat olla oikeassa.
  Tais olla Jamie Foxx ja Cruisen Tomppa.
  Ja Denzelin uusin on Man on Fire.

 6. Tuoppi

  Niin siinä käy, kun menee rautaa naamassa hammaslääkärille. Puuduttamattahan nekin on laitettu.. :-)

Kommentit on suljettu.