Helikopterit

Taas on keikoilla käyty. Punkkia ja rokkia nähty.

Viime viikon torstaina Lentävässä esiintyi Out Of Tune ja The Knob. Meininki oli hyvä ja kivaa oli sekin, että keikka alkoi ajoissa, jolloinka pääsi nukkumaankin ennen aamua. Oli hyvä meininki, varsinkin the Knob pisti jalan taputtamaan tahtia. Ostin paidan ja levynkin. Kuvia on, Out Of Tune ja The Knob.

Perjantaina oli sitten pikkujoulut ja samalle illalle osui The Perforatorsin keikka, jonne minut pyydettiin valokuvaamaan. Edelleenkin vähän ihmetyttää. Noh, pienessä sievässä eli kauheassa tuubassa soljuin paikalle kuvailemaan. Ikinä en ole yhtä huonoja valoja nähnyt ja ei tullut oikein mitään. Kuvat kuitenkin laitoin esille, jotta pändi pääsee näkemään ne.

Eilen illalla Timo soitti ja ilmoitti, että olisi lippu Hellacoptersien Teatrian keikalle. Lyhyen harkinnan jälkeen päätin lähteä ja kyllä kannatti. En ole levyltä kyseistä yhtyettä kuunnellut, mutta keikalla olen ollut aikaisemmin. Edelleenkin toimi, vaikka olisi vähän pienemmässä paikassa parempi. Yritin kuvailla, mutta ei mitään mullistavia otoksia tullut. Lähemmäs olisi pitänyt kävellä.

Ennen keikkaa istuttiin Timolla ja kuunneltiin Driven Dynamon uutta levyä. Toimii myös. Lauantaina olisi levyn julkistamiskeikka ja sieltä pitäisi kuulemma jotain tarinaakin kirjoittaa johonkin julkaisuun. Saa nähdä saanko aikaiseksi.