Hyvää uutta vuotta

Vuosi taas takana. On sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Enemmän kuin jaksan muistaa.

Alkuvuoden olin töissä mikrotukihenkilönä, järjestelmänvastaavana ja inter veppi koodaajana. Pitemmän päälle tylsää, tekemistä ei ollut kovinkaan paljon. Kesällä sitten sain puhelun nykyisestä paikasta ja tarjottiin paikkaa. Hetken mietin ja suostuin. Tekemistä on sitten taas riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. On tapahtunut kehitystä eri osa-alueilla ammattitaidossa.

Kesällä kävin festareilla, Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock. Nine Inch Nails, MC5, Anthrax, Slipknot. Punkkikeikkoja olen kuvaillut läpi vuoden ja hyviäkin sattunut kohdalle. Mieleenpainuvimpina mainittakoon Kursk keittiöklubilla, Wollongong nelivitosessa ja Red Light Says Go, Våld, Sooz ja Dissect Lentävässä. Suurimmaksi osaksi keikat toimivat.

Pääsin myös ensimmäistä kertaa oikeasti ulkomaille. Wien oli hieno paikka, toivottavasti pääsen joskus uudestaan, mutta kesäaikaan.

Samalla voisi katsella vuoden kävijätilastot suurinpiirtein. Keskimäärin päivittäisiä vierailijoita oli 572. Yhteensä reilu 200k vierailua. Eniten kävijöitä oli huhtikuussa, jolloin tuli keskimäärin 737 vierailua päivässä. Hiljaisinta elokuussa 448 vierailijalla päivässä. Bodymodsin statistiikat hajoilivat, mutta sellaiset 4000 vierailijaa päivässä oli.

Hyvä oli 2005, 2006 toivottavasti vielä parempi.

One Reply to “Hyvää uutta vuotta”

  1. sartsa ja turkis

    hyvää uutta vuotta isovejelle.. t. saara ja maria

Kommentit on suljettu.