Provinssihuhuja

Joka vuotinen Provinssirokin esiintyjälistahuhuilu on taas kovassa käynnissä. Nine Inch Nailsia on vahvasti veikkailtu, mutta myös veikattu, että olisi hinnoitellut itsensä ulos. Olisihan se kiva nähdä NIN livenä.

Toinen huhu, mihin tänä aamuna törmäsin on, että Slipknot olisi myös tulollaan. Tähän aiheeseen liittyvän bannerinkin näin jo. Se olisi aikas mahtavaa. Edelliset bändin vierailut ovat menneet syystä tai toisesta minulta ohi, niin nyt voisi olla jo aika päästä nyökyttelemään päätä sinne.

Hitto. Toivossa on hyvä elää, mutta en odottele liikoja. Marilyn Manson on varmistunut. Fani en ole, mutta kiinnostavaa on päästä näkemään hänenkin esiintymisensä.

Toiset festarit joihin pyrin osallistumaan, eli Qstock, ovat myös varmistaneet esiintyjiä. Muunmuuassa CMX, YUP, Kotiteollisuus, Mokoma ja TikTak löytyvät listalta. Kaikkien keikalla olen useammasti käynyt, paitsi viimeksi mainitun. Heidät näin joskus silloin ku olivat vielä alaikäisiä ja vasta levytyssopimuksen saaneita.

Tulipas linkkejä.

JUMALLLLAUTA! Sehän varmistui!

2 Replies to “Provinssihuhuja”

  1. Eki

    Jumala ON olemassa. Ja se käyttää naamaria.

  2. Tulee olemaan omalla kohdalla jo 4. knotin keikka. Ei ainuttakaan pettymystä tähän asti.

    Odotan innolla keikkaa ja vielä plussaa olisi, jospa herroilla olisi uusimmat naamarit pidemmän, kuin yhden biisin ajan päässä.

    Mansonin esiintymistä olisin länsinaapuriin mennyt katsomaan, ellei kotosuomessa olisi tullut vierailemaan ja Turbonegroa olen myös mielenkiinnolla menossa katsastamaan.

    Jos vielä Nine Inch Nails tulisi suomeen (mitä kyllä ei kesän keikkalista anna ymmärtää) olisi kesäni ja seuraavat 5 vuotta pelastettu totaalisesti. Sormet ja varpaat loppuun asti ristissä, että näin kuitenkin tapahtuisi.

Kommentit on suljettu.