Sirkusta

Kävin eilen seuraamassa Universal Audio Attack Orchestran videon kuvauksia Hotelli Apollon edessä. Oli mielenkiintoista seurata sivusta tapahtumia. Kylmä tuntui olevan ja statistit joutuivat olemaan ilman takkia aina kuvausten ajan.

Myöhemmin illalla menimme Riikan kanssa Amarilloon katsomaan Circus Mundus Absurduksen esitystä. Yllättäen ihmiset ympärillä valittelivat, että oksettaa ja sen sellaista. Olisivat voineet jäädä kotiin siinä tapauksessa.

Lassi, Jussi ja joku kolmas tekivät tulitemppuja, roikuttelivat esineitä eri vartalon osista, niittailivat lappuja ihoon ja niin edelleen. Ihan hyvä show, jäi vain sellanen ”tässäkös se oli” -fiilis jälkeen.

Lassi

Janin, Brunon ja Petran kanssa siirryimme sitten Snookeriin vielä yhdelle, onnistuin jättämään yhteen ja siirryin kotiin.

2 Replies to “Sirkusta”

  1. mikkå

    sellasia ne kuvaukset melkeen aina on…

  2. Kävin CMA:ta tuossa joku aika takaisin katsomassa tampereen Hellässä. Siellä oli kyllä aidosti loistava meno – show oli viihdyttävä eikä valittajia juuri näkynyt. Jälkimmäiseen saattaa tietysti vaikuttaa sekin, että Hellällä on tapana kerätä kaikki kaupungin oudoimmat tapaukset yhteen ;)

Kommentit on suljettu.