Punkkia jälleen kerran

Torstaina oli taas Lentävässä käymässä parikin bändiä ja pitihän sinne änkeytyä. Tällä kertaa tosin änkeytyminen ei ollut kovin vaikeaa, kun porukkaa ei ollut niin paljon kuin viime kerralla.

Throwbackin keikkaa onkin muutaman kerran vissiin yritetty, mutta aina on joku bändistä ehtinyt sairastua. Nyt meni muuten ok, mutta biisien välissä rumpalin piti ruuvata pedaalin ruuveja kiinni. Vissiin vähän heikkolaatuista kamaa. Ei ole oikein muistikuvaa edellisestä kerrasta, mutta jäi sellainen fiilis, että huomattavasti paremmin meni nyt.

Våld soitteli neljän miehen voimilla rytinää. Mitään havaintoa laulujen aiheista, mutta näinhän se tuppaa menemään hc-keikoilla. Basisti vispasi päätä kuin viimeistä päivää, kitaristi veti tukka silmillä ja laulaja heilui muuten vain. Meininki oli kova ja suosittelen käymään tsekkaamassa, mikäli sattuu lähistölle keikalle ja tykkää ko. musiikista.

Jukkis oli käymässä kaupunnissa kans ja myöhäänhän se meni. Jatkoimme vielä Våldin poikien kanssa numerobaariin. Näytimme Oulun mahtavaa yöelämää. Olihan siellä jonkin verran porukkaa, mutta ei nyt mitään ihmeellistä. Kravaattikaulaiset miehet eläytymässä Lenny Kravitzin musiikkiin tanssilattialla.

Kuvat ovat sitten selkeää ö-laatua. En oikein saanut mitään onnistumaan, mutta galleriasta löytyvät osa: Throwback ja Våld.

Tänään on sitten ensimmäinen oma keikka vuoden 2000 ja Nivalan jälkeen. Keikka ja keikka, poikien kanssa pistimme pystyyn pändin Jarin 30-vuotissynttäreitä varten. Missasin itse kenraaliharjoitukset, mutta kaikissa muissa olen ollut, joten eiköhän se onnistu. Nyt vois vielä soitella vähän biisejä läpi ennen iltaa.

2 Replies to “Punkkia jälleen kerran”

  1. Inte ö-kvalitet. Lång exponeringstid kombinerad med blixt tycker jag ger speciellt serien Våld en mycket intensiv känsla.

  2. Jo toinen kerta ku missasin Throwbackin. Hyvää maanantain jatkoa.

Kommentit on suljettu.