Miniatyyrejä ja valokuvausta

Eilen kävimme Pasin kanssa kuvailemassa Avantouinnin MM-kisojen ”stadiumilla”. Pikkasen viileetä oli, mutta uimareilla todennäköisesti vielä kylmempää. Parin keikan kuvatkin olen saanut laitettua nettiin. Avantouintikuvia en vielä.

Ensin keikkakuvat. 23.2 norjalainen La Casa Fantom esiintyi Lentävässä Lautasessa. Bändi oli oikeesti mielenkiintoinen ja kaiken lisäksi myös kuulosti hyvältä. Yhtyeessä on siis kaksi jäsentä, rumpali ja basisti. Muutama sähäsähäkuva löytyy galleriasta. Samana iltana esiintyneestä oululaisesta Brutopiasta en saanut oikein minkäänlaisia kuvia.

Viime torstaina Lentävässä oli esiintymässä Deadsunrise Jyväskylästä ja Abduktio Tampereelta. Deadsunrisella oli kyseessä heidän ensimmäinen keikkansa ja hyvin meni, mitä nyt näytti, että soittavat enemmän toisilleen, kuin yleisölle. Abduktio taasen ei ollut todellakaan ensimmäisellä keikallaan ja sen huomasi. Yleisöä oli riittävästi ja jonkin verran heilumistakin heidän joukossaan näki. Hieno meininki oli. Kuvia on seuraavanlaisesti: Deadsunrise ja Abduktio.

Avantouinnin MM-kisoissa oli puhetta tilt-shift-objektiiveista ja yllättäen eilen Sami kirjoitti samanlaisen efektin tekemisestä käyttäen Adobe® Photoshoppia®. Myös Kasassa on tätä kokeiltu. Kokeilin itsekin parilla kuvalla Wienistä.

Miniatyyri-Wien

Miniatyyrimetro

Nyt takaisin töiden pariin. Iltapäivällä pitäisi vielä ehtiä käydä kuvaamassa jääkiekkoa.