Kolmas ulkoasu 2008

Vuoden kolmas ulkoasu. Tahti on hidastunut aika reippaasti.

Paljon kikkailuja ja muuta kivaa. PNG:t rikkoivat Internet Explorer 6:n renderöinnin, niin piiloitin siltä niitä aika paljon. Onhan se ruman näköinen, mutta selattavissa kuitenkin. Operan tuoreimmallakin näkyy vähän hassuuksia. Pitää korjata viat, kunhan on aikaa ja olen omalla koneella.

Safarin käyttäjille voi näkyä myös vähän erinäköisenä, mutta ehkä enemmän paremman näköisen suuntaan. On varjostuksia ja muita. Vähän olisi kiva, jos muutkin selaimet rupeaisivat tukemaan mm. text-shadow -ominaisuutta. Firefox sentään tukee pyöristyksiä jonkin verran.

Tämä on kiva. Itse tykkäsen.

4 Replies to “Kolmas ulkoasu 2008”

  1. Mikko

    Näyttää mukavalta Safarilla.

  2. Kuvat ja lainaukset tulee kivasti juttuihin! (Muutenkin näyttää nätiltä kyllä, mutta nuo erityisesti kiinnittivät huomion.)

    Itse on tullut pariin paikkaan käytettyä tuollaista http://www.twinhelix.com/css/iepngfix/ kutoselle. Purkkaa, pitää vain valita se mikä olisi vähiten jauhtettu. Tosin eihän se tietty kaikilla saitella niin justiinsa ole vaikka vähän venäläisemmän version tarjoaisikin giffejen kera.

  3. Komeeta on jälleen kerran :-)

  4. Komppaan Anttia, ja lisäksi gravatarit on ympätti oikein kivasti. Jopa niin kivasti että pitää harkita jälleen gravatarien lisäämistä omalle blogille.

Vastaa