WP:n korjausta

Koska minulla on ollut ongelmia juttujen GMT-aikojen kanssa, ajattelin lähteä tutkimaan mistä vika löytyisi ja saisiko sitä korjattua. Syytä tähän ei löytynyt, mutta jonkinlaisen ratkaisun ongelmaan tein ja lisäsin tallennukseen tarkistuksen, että jos $post_date_gmt on 0000-00-00 00:00:00, niin muutetaan se vastaamaan julkaisuaikaa, tietenkin ottaen huomioon GMT-ajan erotuksen. Saapi nähdä toimiiko tämä nyt.

Olen yrittänyt hakea WordPressin dokumentoinnista, bugi-ilmoituksista ja foorumilta tätä ongelmaa, mutta mitään vastaavaa ei ole tullut vastaan. Pluginitkin, joita minulla ei montaa aktiivisena ole, olen tarkistanut, ettei niissä sitä vikaa olisi. Ja ongelma ilmentyi tosiaan version 2.5.1 mukana.

Lisäys: Vaikutti toimivan, saa nähdä miten käy tulevaisuudessa.

2 Replies to “WP:n korjausta”

  1. Unohdin avautua myös tästä bugista edellisessä merkinnässä, kun kaveri ilmoitti feedin päivämäärien olevan ”hieman” pielessä.

    WordPressin trac:sta löytyi yksi vastaava bugi, jossa myös patch wp-includes/post.php tiedostoon.

    En ole vielä ennättänyt testata – enkä varmaan jaksa enää tekohengittää WP asennustani. Kunhan saan siirrettyä blogini toiselle koneelle, niin voisi samalla harkita jotain muuta alustaa tai ajella WP clean install + import.

  2. Elikkäs voin huoleta seuraavan päivityksen asentaa ja siinä tuo ongelma on korjattu. En jaksa nyt tuota laitella, kun sain toimimaan sen omalla tavalla.

    Offtopiccina, voisin lisätä sallittujen linkkien määrää kommentissa niin pääsis Toninkin kommentit suoraan läpi.

Vastaa