Minigore

Minigoresta on tulossa toinen episodi eli ensimmäinen ilmainen päivitys, joka tuo mm. eräänlaisen tutkan, kolmannen ”elämän” eli kolmannesta osumasta vasta kuolee ja jotain muutakin pientä. Tämä päivitys on saatavilla luultavasti ihan lähipäivinä.

Kolmanteen episodiin on luvattu tulevan uusia vastuksia ja neljänteen vihdoinkin bluetoothin ja paikallisen langattoman verkon yli toimiva yhteispeli. Myös uusia pelattavia hahmoja on tulossa, kuten esimerkiksi Enviro-Bear.

Minigore

On ollut hyvä ostos, 79¢ ei hirveän paljon tuosta ole. Ohjaus toimii ainakin minun räpylöillä hyvin, vasemmalla peukalolla ohjataan liikkumista ja oikealla päätetään mihin suuntaan John ampuu. Pelattavaa riittää, kun ei läpi voi päästä. Tietty saattaa ruveta puuduttamaan pitemmän päälle, mutta jos saavat päivityksiä aikaiseksi, niin se saattaa pitää kiinnostusta yllä. Äänet, musiikki ja ääninäyttely, toimivat myös mukavasti, vaikka useimmiten pelaan ilman ääniä, etten häiritse muita.

Kuvakaappaus vähän jumittaa pelin hetkeksi ainakin minulla, että jos olet ennätystä tekemässä, ei ehkä kannata kokeilla.

Vastaa