Diileri-ilta

Lauantaina oli jäähallissa Nokia Dealer Night, jossa esiteltiin uusia tuotteita. Timon ja Niken kanssa päätimme lähteä, vaikka esiintyjänä olikin The Baseballs. Timon kanssa kävimme yhdet juomassa ennen jäähallia ja kuulin, että olisi myös Maija Vilkkumaa ja Fintelligens paikalla. Alku meinasi olla hankalaa, kun tyyppi joka minun lippua etsi, ei osannut lukea, vaan sivuutti monta kertaa minun lapun ja teetti sitten uuden.

Esillä oli esimerkiksi N8, mutta E7, joka olisi kiinnostanut, ei vielä ollut. Joitakin S60-puhelimia oli, mutta eivät niin kiinnostaneet.

Tarjolla oli vähän ilmaisia juomia ja ruokaakin, mikä ei tosin kasvissyöjää hirveesti naurattanut, salaatti kyllä maistui. Juontajina toimivat Ketonen ja Myllyrinne ja onnistuivat vähän saamaan hymyä suupieliin.

Maija oli hyvä, ainakin verrattuna muihin illan esiintyjiin. ”Live-karaoke” oli vähän niin ja näin ja Fintelligens ei muuten vain lämmitä, en edes tiennyt, että vielä ovat kasassa, heidän sivunsakin ovat vähän unohtuneet.

Maija Vilkkumaa

The Baseballs oli aika mitäänsanomaton. Kävin silti eturivissä katselemassa meininkiä ja muutaman kuvan ottamassa.

The Baseballs

Kuvat on otettu iPhonella ja se kyllä näkyykin. Ihan ”OK” muistoja, mutta ei nuilla hirveästi kehua voi.

Mielenkiintoisia juttuja oli nähtävillä ja vähän pääsi hipelöimään luureja ja kokeilemaan pelejä. Ei mikään turha reissu. Foodie.fm jäi mieleen ja esittelijä käski kokeilla uutta versiota, mikä tulikin jo tänään. Pelit olivat myös hienoja ja toimivat hyvin. Angry Birds oli kovasti esillä. Kaiken puolin mukavaa.

Vastaa