Festarointi 2010

Ja seuraavaksi katsaus kesän festaritarjontaan. Älkää huoliko, en jaksa arvostella sivuja, tilanne on suhteellisen sama, kuin neljä vuotta sitten. Keskityn enemmän bänditarjontaan.

Provinssirock 18.-20.6.2010

Varmasti paljon hyviä bändejä. Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine ehkä kiinnostavin. Kavereita olisi menossa paljonkin, mutta jotenkin sellainen olo, että se on nähty jo.

Ruisrock 9.-11.7.2010

Näillä festarilla on aika montakin mitä haluaisin nähdä, enkä ole aikaisemmin käynytkään. NOFX, Rise Against, The Sounds, Belle & Sebastian, Billy Talent, Flogging Molly. Monet nähnyt jo aiemmin, mutta ei haittaa. Ozzy Osbournekin olisi tavallaan kiva nähdä kerran. Miinuksena on huhut karsinameiningistä.

Ilosaarirock 16.-18.7.2010

Bad Religion! Yli kymmenen vuotta, kun viimeksi ja sen ainoan kerran näin. Eli tänne tekisi kovasti mieli. Rise and Fall vaikuttaa myös hyvältä ja ihan sellainen mielikuva on, että olisin joskus nähnytkin. Töminään en ole koskaan pettynyt.

Qstock 30.-31.7.2010

Europe! Raised Fist! Aivan mahtavaa. En kuitenkaan ihan varma olenko valmis lähtemään niin kauas nuiden takia. Jos Oulussa olen, niin mielelläni istuskelen alueen ulkopuolella kuuntelemassa.

Ankkarock 14.-15.8.2010

Against Me! on semmoinen mitä olen jo kauan halunnut nähdä. Täälläkin The Sounds. Ensin mainittu on jo semmoinen, minkä vuoksi voisin lähteä.

West Coast Riot 17.6.2010

Ulkomaisista festareista West Coast Riot Göteborgissa kiinnostaisi. Bad Religion, The Hives, Rise Against, Dropkick Murphys ja monia muita. NOFX on huhuna ja Rancidiakin on toivottu. Kova kattaus punkkia ja hardcorea odotettavissa.

Tässä nyt muutamat festarit. Enemmänkin olisi, mutta nämä ovat kiinnittäneet minun huomion. Puntala Rock ei ole vielä esiintyjiä julkistanut ja sinä viikonloppuna on muuta ohjelmaa. Green Daynkin näillä näkymin pääsee näkemään, niin olisi nuo muutamat muut myös mukava.

3 Replies to “Festarointi 2010”

  1. Hässäkkä-päivät unohtui! Mob 47, Rotten Sound, Unkind, Selfish, Jaakko & Jay ja paaaaljon muuta!

  2. Ja Ilosaareen kiinnitettiin Faith No More!

    Hässäkkäpäivät tosiaan unohtui listasta vaikka aiemmin jo kiinnitin huomiota niihin.

  3. Pori Jazz TOTO!!!!

Vastaa