Helsinki Punk Fest 2010

Punk Festit on vietetty ja mukavaa oli. Paljon oli kavereita käymässä kaupungissa ja paikallisiakin kavereitakin oli paikalla.

Perjantaina ehdimme paikalla vasta niin, että Seksihullut jo soittelivat ja keikan lopun kuulimme jonottaessa narikkaan. Tavallaan sääli, olisi mukava ollut olla siellä eturivissä fanittamassa. Ensimmäinen kokonainen nähty keikka oli Valium Kiharat. Tarkemmin tsekkasin myös Kieltolain ja Unkindin. Kaljaa tuli maisteltua ja tosiaan se tankkerikin testattua. Yritin kuvailla, mutta enhän minä niin osaa. Ostin paidan, missä on Arne Ankan kuva. Enemmän siitä sitten kun puen päälle.

Valium Kiharat Valium Kiharat

Unkind Unkind

Lauantaina kävimme Ammin, Lauran ja Reetan kanssa syömässä Kaow Thipissä ja sen jälkeen väsytti aika paljon.

Keikalle menimme taas vähän myöhässä, mutta ei se niin haitannut. Meininki oli hyvä ja bändit rokkasivat. Ensimmäisenä kävin seuraamassa Pahaa Verta. Kaikkia bändejä en jaksanut niin seurata, mutta The Sörsselsöns, Delta Force 2 ja Terveet Kädet piti kattoa tarkemmin. Tiskiltä tuli aina tilattua pari olutta, koska jonoa oli hillittömästi. Nyt oli vielä enemmän kavereita maisemissa. Vähän pienempi humalakin. Ostin Delta Force 2:n paidan, siitäkin lisää toisella kertaa.

The Sörsselssöns The Sörsselssöns

Delta Force 2 Delta Force Kakkonen

Terveet Kädet Terveet Kädet

Kaiken kaikkiaan oikein mukavaa. Bändeistä tykkäsin ja ihmiset oli mukavia. Outoa oli jotkut nuoret, jotka nousivat lavalle tyyliin seisoskelemaan. Tänä vuonna voisi yrittää kuvata enemmän keikkoja. Ja ostaa uusi runko.

One Reply to “Helsinki Punk Fest 2010”

  1. Juggis

    Pönöttäjänuorison vallankumous alkaa keikkalavoilta.

Vastaa