Kesäaine

Kun Kirsi, Kari ja Marjutkin, minäkin haluan kirjoittaa aineen. Edellisestä aineesta onkin aikaa.

Mitä teen tänä kesänä
Kirjoittanut Tomi 33,47 vuotta

Tänä kesänä minulla on tarkoitus matkustella paljon. Koskaan aiemmin en ole sitä tehnyt, niin nyt otetaan kiinni vähän ja käydään samalla reissulla useammassa valtiossa. Aikaa siihen on varattu melkein kolme viikkoa. Oli aluksi muunlaisia suunnitelmia, mutta Ammi keksi mahdollisuuden lähteä interreilaamaan ja sehän kuulosti oikein mukavalta.

Matka ei ole vielä ihan lukkoon lyöty, paitsi lähtöpaikan osalta on aika varma, kun lennot Lontooseen on jo ostettu. Siellä on tarkoitus muutama päivä viettää, katsella nähtävyyksiä. Mitään erikoista ei ole mieleen tullut, mutta on tässä aikaa miettiä.

Lontoosta matka jatkuu Pariisiin. Siellä sama meininki. Minä lähinnä haluan, että näen Eiffel-tornin ja jotain muita paikkoja. Jimin haudalla voisi käydä, se hautausmaa on kuulemma muutenkin aika mahtava.

Pariisista sitten vieläkin etelämmäs, Barcelonaan. Siitä alkaa sitten tavallaan rantalomailu. Tottakai kaupunkiin pitää jollain tavalla tutustua, mutta enemmän löhöilyä. Siitä jatkamme sitten Välimeren rantaa pitkin kohti Roomaa. Siellä on varmasti paljon nähtävää, Colosseum ja muu vanha arkkitehtuuri. Vatikaanissakin olisi kiva käydä.

Roomasta lähdemme pohjoiseen, Venetsiaan, jossa ihan päiväseltään käydään ja sieltä Milanoon, josta lento Suomeen.

Suomessa sitten lähdemme lähes heti pohjoista kohti ja käymme Oulussa ja Nivalassa. Voi olla hyvä, kun ehtii tavallaan rauhoittua ennen töiden jatkumista. Nivalassa lähinnä loikoilua ja saunomista, Oulussa sitten häitä, puistoilua ja kavereita.

Elokuun alussa sitten takaisin arkeen ja töihin.

2 Replies to “Kesäaine”

  1. emopunkero

    How cool is that! Meitsi haluaa kans matkalle! Kaikkialla muualla noista oonki käyny paitsi venetsiassa. Huomenna alkais ittellä kahden kuukauden kesäloma.. menee varmaan uutta asuntoa (150m2) laittaessa. Tulukaahan käymään Kaketsulla ku Ouluun tuutta :D

  2. JaakkimO

    Kaunis aine! Hyvin kerrottu suunnitelmista ja tavoitteista kesän suhteen! Toivottavasti onnistut kaikessa!
    Annan kiitettävän ja papukaijatarran!

    Ps: Ja nähään Oulussa!

Vastaa