”Liketys”

Liketys-nappi

Tänään aamulla säädin sivuille Facebookin tarjoaman ”like”-napin ja tässä illalla päätin vähän katsella tarkemmin dokumentaatiota. Joten jos Facebook-kavereille näkyi paljon ”liketystä” minulta, se johtui testailemisesta.

Systeemi on tavallaan kiva. Jotain puutteita vielä on, kaikki dokumentaation jutut eivät yksinkertaisesti toimi. Merkitsin itseni tämän blogin ylläpitäjäksi, seurasin muitakin ohjeita ja siltikin jokaisesta blogimerkinnästä tuli oma sivunsa facebookiin. Minulle riittäisi yksi sivu, miltä näkisin vähän tilastoja, miten on tykätty ja mistä on tykätty. Pitänee joskus taas lukea ajatuksella läpi, hyvinkin saattoi mennä jotain ohi.

Hyödyllisyydestä en ole niinkään varma, mutta lähes kaikkea pitää kokeilla.

3 Replies to “”Liketys””

  1. Yritin itsekin juuri säätää verkkokauppaamme, mutta dokumentaatio tosiaan on vajaavainen joten pitäköön tunkkinsa vielä jonkin aikaa – eli seuraavaan insporoitumiseen saakka.

  2. Miten sitä merkitsee itsensä bloginsa ylläpitäjäksi? En vaan osaa.

  3. Olisikohan niin että tuota og:type blog:a ei pitäisi olla joka sivulle laitettuna, eikä og:url:a. Vain ne mitkä on siinä Like-napin dokumentaatiossa, title, site_name ja image. Muuten tulee objekti. Nuo objekti-jutut voi sitten laittaa sille etusivulle, jos haluaa että voi koko juttua fanittaa.

    Laitoin Leffatykkiin illan aikana like-napit paikoilleen, pitääpä katsella mitä ihmiset tykkäävät.

Vastaa