UK Subs & The Vibrators

Huhhuh, olihan hyvät bändit Tavastialla. Molemmat bändit ovat olleet olemassa kauemmin, kuin minä olen elänyt ja se on paljon. Soittivatkin siihen malliin.

The Vibrators

The Vibrators soitti ensimmäisenä, melkein aloittivatkin, kun pääsin paikalle. Tykkäsin ihan hirveenä. Kuunnellut kuitenkin orkesteria jonkin verran. Hyvää punkrokkia. Ikä näkyi, mutta ei kuulunut. Tai tavallaan kuului, kun osasivat aika kovasti vetää. Seisoskelin vähän taaempana rokkipoliisiasennossa ja nautiskelin.

UK Subs

UK Subsin aloittaessa päätin siirtyä pykälää edemmäs eli ihan eturiviin. Ixuksella nyt ei mahottoman nättiä kuvaa ota, mutta onpahan jotain muistoksi. Vähän raaempaa punkkia kuin ensimmäinen bändi. Tämäkin on nuoruudesta tuttu. En silloin kun tutustuin bändin tuotantoon, koskaan uskonut että näkisin vielä lavalla, mutta pääsinpähän keikalle kuitenkin. Kitaristilla oli ehkä levein hevisoittoasento mitä olen nähnyt koskaan, vaikkei mitään tekemistä hevin kanssa ollutkaan.

UK Subs

Ainoa pettymys illassa oli, että lopettivat paitojen myynnin jo heti The Vibratorsin keikan jälkeen. Kävin kaljan hakemassa heti kun lopettivat ja palasin myyntipöydän luo, niin oli viety jo pois. Kostoksi lähdin heti UK Subsin lopettaessa kotiin.

Vastaa